Gratis

Hoe start je met een eigen blog

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Na deze digitale rondleiding ben je meteen wegwijs in het bloggen en krijg je in geen tijd lezers op je blog met onze marketingtips.

Over dit evenement

Heb je een creatieve pen en heb je een bepaalde topic waar je over wil schrijven? Dan is een blog het geschikte medium voor jou! Een verfrissende kijk op de dingen of een leuke hobby waar mensen niet veel over weten, de mogelijkheden zijn eindeloos. De drempel was nog nooit zo laag om jouw ideeën met de wereld te delen.

Een blog online zetten is vrij eenvoudig met de juiste tools en al helemaal als je een flinke duw in de rug krijgt van onze WordPress expert Brecht. Na deze digitale rondleiding van een uurtje, ben je meteen wegwijs in het bloggen. En eens je online bent, krijg je in geen tijd lezers op je blog dankzij zijn marketingtips. Het enige wat je dan nog rest is schrijven, schrijven, schrijven!

Inhoud van deze webinar:

In deze sessie bouwen we hands-on van nul af aan een nieuwe blogsite op. Hierbinnen volgen we volgende etappes:

  • De keuze van een goed thema
  • Uitwerken van de structuur/het verhaal van je blog (lay-out en categorisatie)
  • Integratie van sociale media (blogartikel automatisch pushen naar sociale media en integratie sharingtools)
  • Implementatie nieuwsbrief

De sessie zelf duurt ongeveer 1 uur en we voorzien nog een kwartier uitlooptijd voor eventuele vragen.

Doelgroep van de sessie:

Deze online sessie biedt een kickstart voor beginners die nog een blog moeten opstarten en nog weinig ervaring hebben met WordPress. Heb je al een WordPress website of blog dan zal je wel nog tips en tricks uit deze sessie kunnen halen, maar dan zijn de onderdelen over hoe je moet starten en implementeren minder interessant voor jou.

Praktische informatie:

In deze webinar wordt een presentatie gegeven en worden de uitgelegde stappen live getoond in WordPress. Je kan tijdens de sessie vragen stellen via de chat die zoveel mogelijk worden beantwoord, hetzij op de chat door collega's, hetzij op het einde door de presentator. Uiteraard zijn we nadien ook beschikbaar voor een telefonisch gesprek voor persoonlijk advies.

De sessie is volledig gratis en vrijblijvend, ook voor niet-klanten. Het volstaat om hier in te schrijven. Je ontvangt de informatie om in te loggen op de webinar via e-mail. Een laptop of computer met audio volstaat, een microfoon is niet nodig.

Ontdek nu al onze WordPress pakketten:

https://www.combell.com/nl/hosting/wordpress-webhosting

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen