Gratis

Hoe richt je jouw online kantoor in met Microsoft 365

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Met Microsoft 365 heb je online toegang tot alle onderdelen van de kantoorsuite van Microsoft. Gewoon in je favoriete browser inloggen op je account en je kan aan de slag met de bekende Office programma's (Word, PowerPoint, Excel, OneNote), op welk toestel dan ook.

Je combineert dit met de voordelen van Exchange e-mail waarmee jouw mails steeds gesynchroniseerd blijven, maar ook jouw gedeelde kalenders, to-do lijst en je adresboek. Bovendien heb je je bestanden altijd bij de hand, dankzij je OneDrive opslagruimte van maar liefst 1 TB!

En daar stopt het nog niet, Office 365 heeft nog tal van online (samen)werken tools. Ontdek bijvoorbeeld Teams, de chat-gebaseerde tool om documenten te delen, te overleggen met je collega's en meetings te houden. Of werk samen aan projecten in Microsoft Planner.

Het klinkt allemaal zeer eenvoudig en dat is het ook. We tonen je in deze webinar hoe snel je met deze waaier aan tools aan de slag kan en wat je met de meest gebruikte features kan doen.

Inhoud van deze webinar:

 • Wat is Microsoft 365
 • Welke programma’s/apps zitten erin
 • Wat zijn de voordelen
 • Hoe kies ik de juiste Microsoft 365 formule
 • Hoe installeer ik Microsoft 365
 • Hoe werk ik met Microsoft 365
 • Wat is het verschil tussen Exchange (mailbox) en Exchange online (in Microsoft 365)
 • Hoe deel ik bestanden met collega’s in OneDrive
 • Hoe hou ik een online meeting
 • Wat kan ik (nog) doen met Teams
 • Hoe werk ik met Microsoft Planner


Doelgroep van de sessie:

Deze online sessie biedt een inkijk in de mogelijkheden van Microsoft 365 voor werkgevers die hun werknemers van thuis willen laten werken en willen weten of dit de ideale tool is. Ook als je de keuze al gemaakt hebt maar nog niet alle features gebruikt, kan deze webinar helpen om meer uit Microsoft 365 te halen, zowel als werkgever als werknemer. Gebruik je Microsoft 365 en alle bovenvermelde features al intensief, dan zal deze sessie te basic zijn voor jou.

Praktische informatie:

In deze webinar wordt een presentatie gegeven en worden de uitgelegde stappen live getoond in Microsoft 365 en het controlepaneel van Combell. Je kan tijdens de sessie vragen stellen via de chat die zoveel mogelijk worden beantwoord, hetzij op de chat door collega's, hetzij op het einde door de presentator. Uiteraard zijn we nadien ook beschikbaar voor een telefonisch gesprek voor persoonlijk advies.

De sessie is volledig gratis en vrijblijvend, ook voor niet-klanten. Het volstaat om hier in te schrijven. Je ontvangt de informatie om in te loggen op de webinar via e-mail. Een laptop of computer met audio volstaat, een microfoon is niet nodig.


Bekijk nu al onze mogelijke pakketten:

https://www.combell.com/nl/online-werken-office365

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen