Gratis

Hoe gebruik je het resellerplatform als partner van Combell

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Heb je interesse om onze diensten te verkopen? Dan kan je partner worden van Combell en je eigen resellerplatform inrichten.

Over dit evenement

Heb je interesse om onze diensten te verkopen? Dan kan je partner worden van Combell en je eigen resellerplatform inrichten. Dat kan al vanaf 5 hostingpakketten en het wordt steeds voordeliger naarmate jouw aantal afgenomen pakketten stijgt. Je betaalt echter enkel wat je, of liever jouw klanten, effectief gebruiken.

Op ons resellerplatform ben je als het ware zelf hostingprovider. Je kan je eigen hostingpakketten aanmaken, gebruikers toelaten en tal van instellingen aanpassen. Je kan het white-labelled aanbieden aan je klanten of zelfs in je eigen stijl gieten.

We willen graag dat je als partner alles uit ons platform kan halen wat we erin gestoken hebben, en dat is heel wat. Daarom toont één van onze channel accountmanagers je in deze webinar alle features die je in het controlepaneel kan gebruiken om ons resellerplatform optimaal te benutten.

 

Inhoud van deze webinar:

  • Wat is het Combell resellerplatform
  • Hoe maak ik pakketten aan
  • Welke instellingen kan ik doen voor mijn klanten en hoe optimaliseer ik dat
  • Hoe maak ik gebruikers aan en ken ik hen rechten toe
  • Hoe maak ik mijn personal branding aan om het controlepaneel van Combell onder mijn eigen merk aan te bieden
  • Hoe automatiseer ik mijn acties via de reseller-API van Combell (introductie)

 

Doelgroep van de sessie:

Deze online sessie biedt een inkijk in de mogelijkheden van ons resellerplatform voor IT-dienstverleners die nog geen partner zijn van Combell en de mogelijkheden in ons controlepaneel voor partners eens willen zien in een exclusieve preview. Of nieuwe partners die nog niet alle mogelijkheden op ons platform kennen en willen bijleren om het maximum uit onze diensten voor partners te halen.

 

Praktische informatie:

In deze webinar wordt een presentatie gegeven en worden de uitgelegde stappen live getoond in het controlepaneel van Combell. Je kan tijdens de sessie vragen stellen via de chat die zoveel mogelijk worden beantwoord, hetzij op de chat door collega's, hetzij op het einde door de presentator. Uiteraard zijn we nadien ook beschikbaar voor een telefonisch gesprek voor persoonlijk advies.

De sessie is volledig gratis en vrijblijvend, ook voor niet-klanten. Het volstaat om hier in te schrijven. Je ontvangt de informatie om in te loggen op de webinar via e-mail. Een laptop of computer met audio volstaat, een microfoon is niet nodig.

Bekijk alvast ons resellerpatform en de andere mogelijkheden voor partners:

https://www.combell.com/nl/reseller-hosting 

 

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen