Gratis

Hoe dan(s) #07 – Een alternatief voor een dansvoorstelling?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Corona dwingt ons opnieuw om alternatieven te bedenken voor het “traditionele” optreden of toonmoment, het hoogtepunt van het dansjaar.

Over dit evenement

Hoe maak ik online danslessen interessant?

Hoe hou ik mijn organisatie financieel gezond?

Hoe hou ik binding met mijn dansers of deelnemers?

Kortom, hoe kunnen we blijven dansen in én na coronatijd?

Hoe dan(s) zijn online sessies waarin we samen zoeken naar een antwoord op de vraag hoe we verder kunnen blijven dansen.

Danspunt nodigt je uit om aan te schuiven bij de digitale gesprekstafel. Je krijgt er informatie en tips over specifieke thema’s, krijgt de kans om je vragen te stellen, je kan je ervaring delen en horen hoe anderen het doen.

Hoe dan(s) #07 – Een alternatief voor een dansvoorstelling?

Een optreden of toonmoment is voor veel amateurdansers het hoogtepunt van het dansjaar. Corona dwingt ons echter ook dit jaar om alternatieven te bedenken voor de “traditionele” voorstelling.

Hoe pakt jouw dansorganisatie het aan? Hoe kunnen we onze dansers iets geven om naar uit te kijken? Hoe brengen we hun dans naar een publiek? Welke formats zijn coronaproof? Hoe kunnen we repeteren en creëren op afstand?

Heb je al een innovatief plan of weet je niet waar te beginnen?

Kom naar deze Hoe dan(s) sessie. Deel je ideeën, stel je vragen, inspireer elkaar.

Hoe werkt het?

Hoe dan(s) is een informele online sessie. We focussen elke sessie op een ander thema, topic of vraag. Iedereen is welkom om te komen luisteren of om bij te dragen.

We nodigen telkens een spreker uit om een kort en krachtig inzicht te geven in het thema. Dit kan iemand zijn uit het dansveld die een good practice voorstelt, een ervaringsdeskundige, of een expert in een bepaalde materie.

Daarna gaan we in gesprek. Je kan het verhaal van de spreker aanvullen uit jouw eigen ervaring of expertise, vragen en tips voorleggen, verzuchtingen delen met Danspunt, enzovoort.

Voor wie er niet bij kan zijn, zorgen we voor een gebald verslag met de belangrijkste inzichten van de sessie.

Volgende sessies

Met de Hoe dan(s) sessies wil Danspunt inspelen op de thema’s en vraagstukken die op dat moment leven. Daarom plannen we de inhoud van de sessies telkens kort op de bal.

Houd de Danspuntwebsite (www.danspunt.be//hoe-dans) in de gaten om op de hoogte te blijven van de volgende sessies. Of schrijf je in op onze hoe dan(s)-mailinglijst.

Heb je suggesties voor een mogelijk thema of vragen waar je een antwoord op wil? Laat het ons weten via groei@danspunt.be.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen