Gratis

Hoe bereid je je voor op het ergste. En blijf je online!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Welke maatregelen kan je nemen om online te blijven, of zo snel mogelijk terug online te zijn indien je toch getroffen zou worden?

Over dit evenement

Rampen vermijden dankzij een goede voorbereiding

Vandaag hangt een groot deel van je bedrijf of organisatie af van IT. Je wil niet dat een technisch probleem, een menselijke fout of cybercriminaliteit de werking van je bedrijf in gevaar brengt. Nadenken over de continuïteit van je business en voorbereid zijn op elk mogelijk scenario is niet langer een nice-to-have. Het is een need-to-have geworden.

In buzz words spreken we dan van ‘business continuity’ en ‘disaster recovery’, termen die elkaar overlappen maar niet helemaal hetzelfde betekenen. Business continuity is gericht op het bedrijf in zijn geheel, terwijl disaster recovery gericht is op infrastructuur en data. Bij disaster recovery willen we er vooral voor zorgen dat jouw belangrijkste IT-systemen meteen na een ramp weer operationeel zijn. In deze webinar behandelen we dat laatste en zetten we jou praktisch op weg om jouw IT-voorzieningen zo te (laten) regelen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op disaster.

Hoe kan je de risico’s het beste inschatten en welke maatregelen kan je nemen om online te blijven, zo snel mogelijk terug online te zijn indien je toch getroffen zou worden en geen dataverlies te lijden.

Inhoud van deze webinar:

  • Waarom nadenken over "business continuity" en “disaster recovery”
  • Het belang van back-ups om verlies van data te vermijden
  • Altijd online dankzij redundantie (= ontdubbeling)
  • Automatisatie van de noodprocedures voor optimale bescherming
  • Tips voor de beste procedures & werkwijzes
  • Waar moet je op letten bij het kiezen van je partners

Doelgroep van de sessie:

Elke zaakvoerder of IT-manager van een bedrijf dat in mindere of meerdere mate afhangt van zijn IT-voorzieningen zal baat hebben bij deze online sessie. In deze webinar zullen de termen uitgelegd worden in ‘mensentaal’, al blijft security sowieso een technische aangelegenheid. Enige technische interesse is daarom wel mooi meegenomen om deze sessie te volgen.

Praktische informatie:

In deze webinar wordt zoveel mogelijk live gedemonstreerd. Je kan tijdens de sessie vragen stellen via de Q&A die zoveel mogelijk worden beantwoord, hetzij op de chat door collega's, hetzij op het einde door de presentator. Uiteraard zijn we nadien ook beschikbaar voor een telefonisch gesprek voor persoonlijk advies.

De sessie is volledig gratis en vrijblijvend, ook voor niet-klanten. Het volstaat om hier in te schrijven. Je ontvangt de informatie om in te loggen op de webinar via e-mail. Een laptop of computer met audio volstaat, een microfoon is niet nodig.

Ontdek alvast onze oplossingen voor beveiliging op maat:

https://www.combell.com/nl/beveiliging-op-maat

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen