Gratis

Haal meer uit je business data

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Als bedrijf is jouw data je kostbaarste bezit. Als je je strategie erop aanpast, kan je er zelfs heel wat mee verdienen!

Over dit evenement

Als bedrijf is jouw data je kostbaarste bezit. Bij Combell doen we er dan ook alles aan om die te beveiligen. Maar als je er verder niets mee doet, is dat eigenlijk ook zonde. Want je kan er heel wat uit leren. Meer nog, als je je strategie erop aanpast, kan je er zelfs heel wat mee verdienen!

Je hebt meer data dan je denkt, denk aan de adresgegevens voor facturatie en gegevens over wat jouw klanten bij jou afnemen. Dat is al voldoende om in te zetten bij jouw marketingcommunicatie. Maar afhankelijk van jouw business kan het nog veel verder gaan.

Meestal heb je niet de mensen of de tijd om die data om te zetten in marketinginzichten. Met de juiste tools laat je artificiële intelligentie van computers het werk voor jou doen en kunnen jij en je team zich concentreren op jullie core business.

De experten van Datascouts zijn gespecialiseerd in big data en leren je in deze sessie de best practices om meer uit je gegevens te halen.

Inhoud van deze webinar:

  • Hoe kan slimme data mij helpen om betere strategische beslissingen te nemen
  • Hoe kunnen digitale tools mij helpen om mijn interne processen efficiënter te laten verlopen
  • Hoe kan ik machine learning inzetten om repetitieve taken te automatiseren?

Doelgroep van de sessie:

Elke zaakvoerder of marketingmanager die data verzamelt van zijn/haar klanten en daar meer wil mee doen.

Praktische informatie:

In deze webinar wordt zoveel mogelijk live gedemonstreerd. Je kan tijdens de sessie vragen stellen via de Q&A. Uiteraard zijn we nadien ook beschikbaar voor een telefonisch gesprek voor persoonlijk advies.

De sessie is volledig gratis en vrijblijvend, ook voor niet-klanten. Het volstaat om hier in te schrijven. Je ontvangt de informatie om in te loggen op de webinar via e-mail. Een laptop of computer met audio volstaat, een microfoon is niet nodig.

Ontdek alvast onze oplossingen voor de beveiliging van jouw data:

https://www.combell.com/nl/beveiliging-op-maat

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen