Graduation Night

Graduation Night

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Arteveldehogeschool - Wintertuin Campus Kantienberg

66 Voetweg

9000 Ghent

Belgium

Kaart bekijken

Wij sluiten het academiejaar in stijl af met de Graduation Night en zwaaien afstuderende student-ondernemers op gepaste wijze uit.

Over dit evenement

Graduation Night

WAT?

Op het einde van het academiejaar, trakteren we alle student-ondernemers graag op een feestelijke afsluiter.

Tijdens onze gezellige netwerkdrink wuiven we de afstuderende student-ondernemers uit en kan je bijpraten met andere student-ondernemers en experts.

Studeer je nu of binnenkort af? Volg dan zeker ook onze infosessie van Xerius, die voorafgaat aan de drink, zodat je goed op de hoogte bent van alles wat je moet weten als je afstudeert (als student-ondernemer).

PROGRAMMA?

Dinsdag 28 juni 2022:

  • 16u-17u30: infosessie over afstuderen als student-ondernemer

Tijdens de infosessie krijg je van experten van Xerius (ondernemersloket) en SBB (boekhoudkantoor) alle info over wat het administratief inhoudt om van student-ondernemer over te schakelen naar een ander statuut. Op deze manier vermijd je onnodige kosten.

  • 17u30-21u : Netwerkdrink @Campus Kantienberg

Tijdens een gezellige, informele netwerkdrink krijg je de kans om bij te praten met andere student-ondernemers, coaches, experten én een aantal alumni student-ondernemers. We wuiven bovendien de afstuderende student-ondernemers in stijl uit. Wij zorgen voor hapjes, drankjes én muziek! Dit event gaat door in de Wintertuin van Campus Kantienberg.

VOOR WIE? 

Alle student-ondernemers die zin hebben in een gezellige netwerkdrink met andere student-ondernemers, coaches, experten en alumni.

WANNEER?

Dinsdag 28 juni 2022

WAAR? 

Arteveldehogeschool Campus Kantienberg - Wintertuin

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen