Gratis

Graduation Days

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Arteveldehogeschool - Wintertuin Campus Kantienberg

66 Voetweg

9000 Ghent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom tijdens de Graduation Days alles te weten wat je moet en wil weten als afstuderende student-ondernemer.

Over dit evenement

Graduation Days

WAT?

Je bent student-ondernemer en je studeert af? Wij informeren je graag over wat jouw mogelijkheden zijn, waar je op moet letten, wat je in orde moet brengen.

En we brengen je in contact met experts en alumni die met plezier àl jouw vragen beantwoorden.

PROGRAMMA?

Woensdag 1 september 2021:

  • 10u-12u: ONLINE infosessie over afstuderen als student-ondernemer

Tijdens de online infosessie krijg je van experten van Xerius (ondernemersloket) en SBB (boekhoudkantoor) alle info over wat het administratief inhoudt om van student-ondernemer over te schakelen naar een ander statuut. OPGELET: deze sessie gaat ONLINE door. De link om mee te volgen krijg je nadat je ticket is geboekt.

  • 13u30-16u30: expertenbeurs @Campus Kantienberg

Experten uit verschillende sectoren verwelkomen je en geven je graag advies, tips en antwoorden op jullie vragen. Ook de coaches van de onderwijsinstellingen zijn aanwezig om jullie nog wat extra tips en inzichten mee te geven. De beurs gaat door in de Wintertuin van Campus Kantienberg.

Donderdag 2 september 2021:

  • 16u-18u: meet & greet met alumni student-ondernemers @Campus Kantienberg

Niemand beter dan alumni-student-ondernemers om jullie te inspireren en informeren over 'het leven na student-ondernemerschap'. We nodigen alumni uit verschillende sectoren uit en laten hen in boeiende sofagesprekken met elkaar in gesprek gaan. De plaatsen zijn beperkt dus wees snel. Deze sessies gaan door op Campus Kantienberg, onthaal in de Wintertuin. We organiseren 2 reeksen van 1u, telkens met andere alumni.

  • 18u-22u: afstudeerceremonie met netwerkdrink @Campus Kantienberg

We wuiven de afstuderende student-ondernemers graag in stijl uit en dat doen we met een heuse afstudeerceremonie. En met een écht netwerkevent. Dit event gaat door in de Wintertuin van Campus Kantienberg.

OPGELET: de afstudeerceremonie kan enkel doorgaan als de geldende covid-maatregelen dit toelaten.

VOOR WIE? 

We richten ons op afstuderende student-ondernemers van de verschillende onderwijsinstellingen. Studeer je nog niet af maar wil je toch al info verzamelen, zeker ook welkom.

WANNEER?

Woensdag 1 september 2021 en donderdag 2 september 2021

WAAR? 

Arteveldehogeschool Campus Kantienberg - Wintertuin


		Afbeelding van Graduation Days
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Arteveldehogeschool - Wintertuin Campus Kantienberg

66 Voetweg

9000 Ghent

Belgium

Kaart bekijken

Organisator Gentrepreneur

Organisator van Graduation Days

Gentrepreneur inspireert en informeert ondernemende studenten in Gent. Of het nu gaat over de opstart van een eigen onderneming, het organiseren van een fuif of het oplossen van een maatschappelijk probleem: elke student in het Gentse die ondernemender in het leven wil staan is bij ons welkom > www.gentrepreneur.gent.

Gentrepreneur is een initiatief van Arteveldehogeschool, UGent, HOGENT & Stad Gent en maakt deel uit van het ecosysteem voor jong ondernemen in Vlaanderen. VLAIO (het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen) ondersteunt dit ecosysteem om ondernemerszin en ondernemerschap bij jongeren, en meer specifiek bij studenten, te stimuleren. Zo helpen we jongeren die nog studeren maar toch al zin hebben om te ondernemen, op weg. Ontdek de projecten in andere studentensteden op www.vlaio.be/jongondernemen - #jongondernemen

We krijgen voor de uitwerking van ons project bovendien de zeer gewaardeerde financiële en inhoudelijke steun van de Provincie Oost-Vlaanderen en partners Xerius en SBB.

Je gegevens komen terecht bij Gentrepreneur en zijn initiatiefnemers, deze worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt. Deze data kunnen mogelijk wel gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek en het evalueren van overheidsbeleid.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen