Gratis

EEUW(ig) JONG!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Circularium

Bergensteenweg 95

1070 Anderlecht

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
​De Gezinsbond bestaat 100 jaar! Dat vieren we op vrijdag 10 december 2021 onder de naam EEUW(ig) Jong.

Over dit evenement

Al een eeuw lang is de Gezinsbond in Vlaanderen en Brussel actief in de weer voor gezinnen. Verenigen, ondersteunen, informeren, adviseren, lobbyen, sensibiliseren… Daar wil de Gezinsbond de komende 100 jaar verder werk van maken. Wij doen dat liefst SAMEN, met gezinnen, stakeholders en beleidsmakers. We kregen al heel wat mooie toekomstwensen binnen die ons verder zullen inspireren. Via een grootschalige bevraging bij gezinnen peilden we naar hun prioriteiten om kinderen gezond en veilig te kunnen opvoeden. Die prioriteiten werden met een spiegelonderzoek vervolgens afgetoetst bij kinderen en jongeren.

Op een feestelijk event EEUW(ig) Jong brengen we voor u de resultaten van enkele thema’s uit deze onderzoeken in woord en beeld. We laten ook enkele experten hierop reflecteren. Presentatie: Francesca Vanthielen.

Reserveer alvast je plaats voor het event EEUW(ig) Jong

Meer info en programma: https://www.gezinsbond.be/EeuwigJong


		Afbeelding van EEUW(ig) JONG!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Circularium

Bergensteenweg 95

1070 Anderlecht

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Gezinsbond

Organisator van EEUW(ig) JONG!

De Gezinsbond is pluralistisch en democratisch samengesteld en zet zich in voor alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. We verdedigen de belangen van de gezinnen, los van religieuze, ideologische of politieke opvattingen en los van de samenstelling van het gezin (grote en jonge gezinnen, grootouders, gezinnen met veel of weinig kinderen, éénoudergezinnen, gehuwden of samenwonenden, nieuw-samengestelde gezinnen, enz.).

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen