€ 2,50

Dwars door d'Hel van Weit 2020 - Corona Editie

Beschrijving van het evenement
De 25ste editie van onze veldtoertocht Dwars door d'Hel van Weit presenteren we in een uitgeklede maar Coronaproof versie!

Over dit evenement

Vanwege de onduidelijkheid en onzekerheid omtrent de te treffen maatregelen om een Coronarproof evenement te organiseren, en om de gezondheid van onze jarenlange medewerkers te beschermen, kiezen we ervoor om dit jaar de tocht aan te bieden, maar verder geen omkadering te voorzien. Geen inschrijvingen ter plaatse, geen bevoorrading, geen bikewash, geen douches en geen après... maar wel vele kilometers bike- en crossplezier. Voor al het overige zien we elkaar in 2021 terug!

Tussen 14 november en 13 december bieden we jullie dus de mogelijkheid om ons parcours te rijden: overwegend vlak, met afwisselend zand- veld- kassei en boswegen, en een 8km lange track door het prachtige Sport Vlaanderen domein te Hofstade, voor de liefhebbers van zand en tandengeknars via de waterlijn van het witte zandstrand.

Kies een tijdslot waarop je het parcours wil rijden, en koop voor 2€ per persoon de tracks aan, met een maximum van 20 personen per groep en 200 personen per tijdslot. Er is geen vaste startplaats en geen omkadering - je kan starten waar je wil. Om geen onverhoopte ophopingen te veroorzaken, vragen we jullie om het parcours te rijden tijdens het aangeduide tijdslot. We rekenen op jullie medewerking en gezond verstand!

Belangrijk: je kiest dus alleen een tijdslot, geen afstand! Na registratie en betaling ontvang je een link om de GPX bestanden voor alle afstanden te downloaden.

We wijzen er ten slotte nog op dat de organisatie niet verantwoordelijk is voor gebeurlijke ongevallen.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen