€ 150

Create your own logo in Inkscape

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grote Markt 11

11 Grote Markt

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
In een workshop van één dag krijg je de kans uit je comfortzone te treden & aan de slag te gaan met Inkscape & zo je eigen logo ontwerpen

Over dit evenement

Zaterdag 26 september 2020 // 9u - 18u // Kerelroom Makadam

In een digitale wereld waar iedereen alles online opzoekt is het belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Onderzoek heeft uitgewezen dat de eerste 10 seconden van een websitebezoek cruciaal zijn. Dit kunnen we onder andere doen door middel van een uitmuntend logo!

Yellowcake zorgt ervoor dat je zelf in staat bent je logo te ontwerpen en de tools en kennis meeneemt naar huis om hier verder aan te sleutelen. Ook wanneer je nog verdere iconen wil ontwerpen voor op je website of in je folder kan je dit met de opgedane kennis.

Yellowcake is ervaren in het geven van opleidingen waarbij geen basiskennis is vereist van de deelnemers - enkel een stevige dosis goesting! Met deze workshop zal Yellowcake jou leren om moodboards te maken, schetsen te maken en Inkscape onder de knie te krijgen. Inkscape is een gratis en zeer waardig alternatief voor Adobe Illustrator. Natuurlijk is Inkscape uitgebreider dan iemand op een maand kan uitleggen - laat staan op een dag. Daarom zullen we ons beperken tot enkele tools waarmee we logo's zullen maken in een illustratieve, strakke stijl. Denk hierbij aan logo's zoals Apple, Nike, Taco Bell, Burger King, Pepsi, Twitter, ... het logo van Yellowcake en de voorbeelden te vinden op de website. Dus dit wil zeggen dat we in deze cursus geen freestyling zullen doen, maar schetsen zullen stileren. Inkscape zal zo ingesteld worden dat de sneltoetsen dezelfde zijn als bij Illustrator waardoor u opteert om later te wisselen van software, dit geheel feilloos zal gaan.

Belangrijke zaken die je zeker moet hebben alvorens je in te schrijven in de cursus:

  • Een naam voor je logo
  • Een concept waarrond je zal werken
  • Inkscape (Engels) geïnstalleerd op je computer
  • Een goeie brok goesting

Wanneer de workshop is afgelopen hebben de deelnemers nog recht op een half uur feedback of online hulp met Inkscape.

De workshop duurt een volledige dag van 9 tot 18u. Lunch, koffie & water zullen voorzien worden. Indien je nog vragen hebt over deze workshop, mail dan gerust naar hello@yellowcake.be.

Geïnteresseerd? Wacht dan niet te lang om een ticket te kopen. Let op, er zijn maar 6 plaatsen beschikbaar, want wij willen iedereen zo goed mogelijk begeleiden!

Binnenkort komen er nog andere workshops, dus houd zeker onze website in de gaten: www.yellowcake.be

Covid-19: Indien de regels van de overheid terug strenger worden en deze workshop niet zou kunnen doorgaan, betalen wij de tickets terug.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grote Markt 11

11 Grote Markt

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen