CoderDojo Lommel 17 juni 2023

Venster Acties

CoderDojo Lommel 17 juni 2023

Over CoderDojo CoderDojo  organiseert gratis programmeerclubs voor kinderen en jongeren.

Door Coderdojo Lommel

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 17 jun. 2023 10:00 - 12:00 CEST

Locatie

Bibliotheek Lommel Michiel Jansplein 1 Verdieping 1 - Stille ruimte 3920 Lommel Belgium

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Over CoderDojo

CoderDojo  organiseert gratis programmeerclubs: de "Dojo's". Op die Dojo's leren kinderen programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen. Ze ontmoeten andere kinderen met dezelfde interesses en laten elkaar zien waaraan ze gewerkt hebben. Bij CoderDojo is programmeren megatof.

Dojo's worden gerund door vrijwillige coaches met voldoende ICT-kennis en de juiste drive.

CoderDojo legt de nadruk op open source en vrije software. De beweging heeft een wereldwijd netwerk van leden en vrijwilligers die samen tonen dat iedereen kan programmeren. Onze coders bouwen superleuke projecten en zijn hét voorbeeld dat technologie tof is. CoderDojo heeft maar één regel: "Above all: be cool!".

Praktische informatie

Je kan deelnemen tussen 7 en 18 jaar. Ben je  jonger dan 12 jaar, dan word je bij voorkeur begeleid door (één van) je ouders: ze hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven.

We appreciëren het als ouders een halfuur voor het einde van de Dojo terugkeren voor het toonmoment.

Breng je eigen laptop/ tablet mee. Heb je er geen, dan kan je ééntje reserveren bij inschrijving.

Registreren & annuleren

Het inschrijvingsformulier verzamelt persoonlijke gegevens over de  deelnemer. In enkele gevallen zal ook informatie over de ouder/voogd worden gevraagd. Dat zal dan ook expliciet vermeld worden. Zo vragen we bij inschrijving om een e-mailadres en telefoonnummer van een ouder of voogd. Indien nodig  kan CoderDojo Lommel  rechtstreeks contact met deze persoon opnemen.

Hoe annuleren?

Als je niet aanwezig kan zijn, annuleer je jouw inschrijving vanuit Eventbrite.com. Meld je aan, ga naar "Tickets", zoek je inschrijving. Klik op je inschrijving en selecteer "Order annuleren". Je ontvangt een e-mail om de annulering te bevestigen.

Lukt het niet? Stuur een mail naar lommel@coderdojobelgium.be of bel naar de bib op 011/399.680 om te zeggen dat je niet komt.

Vragen

Contacteer ons via lommel@coderdojobelgium.be! Tot snel!

Wij respecteren je privacy

CoderDojo is leuk en daarom tonen wij graag waar we mee bezig zijn. We nemen tijdens onze activiteiten foto’s van onze deelnemers en begeleiders die we daarna op sociale media plaatsen. Het kan gebeuren dat je zoon of dochter daarom gefotografeerd of gefilmd wordt tijdens een CoderDojo activiteit. Wij gebruiken dit beeldmateriaal niet op flyers of voor campagnes zonder hiervoor nog eens expliciet toestemming te vragen. Indien je liever wilt dat geen foto’s van je kind gebruikt worden, kan je dat tijdens het registreren aangeven.

We respecteren je data. Meer weten? Bekijk dan zeker even onze privacy verklaring op de website.

Over de organisator

Georganiseerd door
Coderdojo Lommel

Welkom bij CoderDojo Belgium Ben je ouder dan 6 en jonger dan 18?     Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren?     Dan is CoderDojo helemaal iets voor jou! Leer alles over websites, games, apps en software en ga er onmiddellijk mee aan de slag. CoderDojo Belgium organiseert gratis workshops (doe-het-zelf lessen) voor jongens en meisjes van 7 tot 18 jaar. Een Dojo wordt volledig door vrijwilligers voorbereid en gegeven. Mentors begeleiden de jongeren. Ze leggen uit, doen voor, leren aan.