Gratis

Meerdere data

Bewegen in het bos

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hallerbos Parking 4

Hallerbos

1500 Halle

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Bewegen in het bos is een les voor mensen die op een speelse en uitdagende manier fysiek actief willen zijn, meer tijd in het bos willen

Over dit evenement

Bewegen in het bos is voor iedereen dat geïnteresseerd is om op een speelse manier aan het bewegen te gaan, en dit buiten in het bos, en samen met anderen wilt doen.

Tijdens de sessies begeleid ik jullie door heel wat movement games dat een mooie combinatie zijn tussen bewegen aan de ene kant, en plezier hebben aan de andere kant. Er zullen elementen van kracht, uithouding, evenwicht, lenigheid en behendigheid op gevarieerde manieren aan bod komen.

De lessen vinden plaats van zondag 28/03 tot en met zondag 16/05, telkens van 10:00u tot 11:00u, op de picknickweide in het Hallerbos.Deze ligt op een paar minuten stappen van parking 4, en is dus makkelijk te bereiken.

Elke bewegende natuurliefhebber dat deel wilt nemen betaalt 15€ per les. Het is mogelijk om aan enkel een of meerdere sessies deel te nemen.

Er zijn 9 beschikbare plaatsen.

100% van de opbrengsten (min de onkosten dat ik ervoor gemaakt heb) gaan naar Natuurpunt! Daarmee helpen we hen het groen en de natuur in onze buurt (Halle en omgeving) te onderhouden en uit te breiden.

Locatie

Hallerbos Parking 4

Hallerbos

1500 Halle

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen