RefugeeWalk4Change

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Bedankt voor je registratie! Op het Facebook-evenement vind je alle informatie over de Refugee Walk met Act4Change. Aarzel zeker niet om vragen te stellen!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hasselt

Station Hasselt

Hasselt

Belgium

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Bedankt voor je registratie! Op het Facebook-evenement vind je alle informatie over de Refugee Walk met Act4Change. Aarzel zeker niet om vragen te stellen!
Beschrijving van het evenement
Vluchtelingenwerk Vlaanderen organiseert een wandeling om geld in te zamelen voor vluchtelingen. Met act4change willen we dit ondersteunen!

Over dit evenement

Act4Change doet mee met de Refugee Walk! We wandelen 40 km en halen sponsorgeld op ten voordele van mensen op de vlucht.

Dit jaar heeft organisator Vluchtelingenwerk Vlaanderen besloten om de wandeling te laten organiseren door de wandelaars zelf. Act4Change stippelt een leuke tocht uit in de Limburgse natuur. Smeer je voetjes al maar in, want de tocht zal 40 km zijn ;-)

WAAR? We zullen vertrekken aan het station van Hasselt om 9u. Bovendien zullen we een tussenstop maken bij het opvangcentrum voor asielzoekers in Heusden-Zolder, waar wij een woordje uitleg krijgen.

VOOR WIE? Act4Change vrijwilligers, sympathisanten, of eender wie graag wandelt en tegelijk een goed doel ondersteunt.

KOST EN SPONSORGELD?

Er zal een administratieve kost zijn van 5 euro per wandelaar voor de organisatie Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Deze kost zal betaald moeten worden door de deelnemers op de dag zelf. Ook vraagt de organisatie aan elke wandelaar om 100 euro in te zamelen. Hiervoor werken wij samen met het platform Youlcee, die het geld doorstort naar Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Dit is de link waarop je sponsorgelden kan verzamelen: https://www.youlcee.com/challenge_299_by_Femke_van_Wezel_nl

EN CORONA DAN?

Wij lopen in teams van max. 8 personen en hanteren ten alle tijde de voorzorgsmaatregelen die op dat moment van kracht zijn.

MEEDOEN?

Inschrijven kan tot zaterdag 12 september via Eventbrite. Dit vind je terug bij "tickets". Daarna zamel je jouw sponsorgelden in via youlcee (TBA)!

Je mag ons zeker en vast contacteren bij vragen en/of toffe ideeën!

PS: in september zal er een 'Coffee With The Future' georganiseerd worden. Dit is een event waarbij er sprekers uitgenodigd worden die over een bepaald topic praten. Ditmaal zal het thema dus vluchtelingen zijn en doorgaan in Gent.

Ook hiervoor zullen we jullie up to date houden!

PS2.: Je kan afzonderlijk deelnemen aan de Coffee With The Future en de Refugee Walk. Je moet dus niet beide activiteiten mee doen.

Hier kunnen jullie wat meer informatie vinden over het platform en de Refugee Walk:

https://www.youlcee.com/

https://www.refugeewalk.be/

Kijk ook zeker ons Facebook-evenement na om op de hoogte te blijven!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hasselt

Station Hasselt

Hasselt

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen