16,14 €

Raf Coppens Comedy night

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio M

10 Molenweg

9090 Melle

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Top comedy night met Raf Coppens, Manu Moreau en Bart Grin

‘De grote Raf Coppensshow’ wordt op vrijdag 23 maart dé comedy night van het jaar. Raf zal er zijn gekende sneltreincomedy opvoeren op een hels ritme. Na meer dan 25 jaar op de planken komt deze wereldrecordhouder van de one-liners naar Melle, Studio M is de plaats van het gebeuren. De show wordt alvast veelbelovend en omschreven als “nooit eerder gezien in Vlaanderen”.

Het Sportpaleis heeft hij reeds op sublieme wijze gevuld. De expert in snelle humor is “in grote doen” en “geeft concurrentie het nakijken”. Na zijn meer dan succesvolle show ‘25 x 25’ komt hij nu met een nieuwe show, ‘De grote Raf Coppensshow’ dus. Nog sneller, nog grappiger. Wie denkt dat stand-up en een gitaar niet samengaan zal bij Raf Coppens een voorbeeld zien van hoe het wél kan. Hij brengt op onnavolgbare wijze een aantal immitaties met beeld, stem én muziek van de bovenste plank.

In het voorprogramma staan de stand-up comedians Manu Moreau en Bart Grin. Manu Moreau is reeds 6 jaar actief als stand-up comedian. Zelf zegt de Antwerpenaar dat hij “36 is, 26 lijkt en zich gedraagt als een 6-jarige”. Manu houdt van situatiehumor en legt een zaal moeiteloos plat van het lachen.

Bart Grin is dan weer afkomstig uit Zottegem. De treinbestuurder heeft als grote voorbeelden Jacques Vermeiren en Chris Van den Durpel en brengt hun typetjes met een gemak en vanzelfsprekendheid alsof hij ervoor geboren is. De combinatie van humor en typetjes maakt van Bart dan ook een rasechte comedian met uitgesproken persoonlijkheid. De treinbestuurder zijn eindbestemming ligt ergens tussen Guga Baul en Gaston Berghmans.

Wil ook jij dit spektakel niet missen? Tickets op eventbrite.be, bij de handelszaken Foto de Buck (Gemeenteplein Melle) en Carpe Diem (cafetaria Kouterslag Melle) of via het nummer 09/220.58.56.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio M

10 Molenweg

9090 Melle

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen