Gratis

Meerdere data

Prelude: Melancholy of the Future

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

museum Dhondt-Dhaenens

14 Museumlaan

9831 Sint-Martens-Latem

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De laatste tentoonstelling in MDD, voor de eerste renovatie-fase van start gaat! Deze tentoonstelling is gratis te bezoeken.

Over dit evenement

Prelude: Melancholy of the Future

Prelude: Melancholy of the Future brengt werken samen van kunstenaars die met MDD verbonden zijn, of in het verleden of in de toekomst. Deze laatste tentoonstelling in MDD - vóór de renovatie van het museum die duurt tot zomer 2021 - gaat in op de huidige uitdaging te anticiperen op een toekomst terwijl het verleden onder de loep wordt genomen.

Als benefiettentoonstelling zijn alle werken in Prelude: Melancholy of the Future te koop, en dit ter ondersteuning van het museum, de deelnemende kunstenaars en, in veel gevallen, hun galerijen. De meeste werken zijn rechtstreeks te koop via de kunstenaars of de galerijen; een selectie wordt op de avond van 14 november door Christie’s geveild.

Kunstenaars

Ida Barbarigo, Meriem Bennani, Pierre Bismuth, Katinka Bock, Manon de Boer, Lucia Bru, Michael Dean, Edith Dekyndt, Kasper De Vos, Lieve D’hondt, David Douard, Jerónimo Elespe, Luca Frei, Ryan Gander, Anna Bella Geiger, Thomas Hirschhorn, Gary Hume, Patricia Leite, Jonathan Meese, Bjarne Melgaard, Philip Metten, Yuko Nasaka, Antonio Obá, Hans Op de Beeck, Shahpour Pouyan, Laure Prouvost, Chris Huen Sin Kan, Tal R, Magali Reus, Giangiacomo Rossetti, David Tremlett, Rinus Van de Velde, Paul Van Hoeydonck, Atelier Van Lieshout, en Richard Venlet

De tentoonstelling is gratis en voor iedereen toegankelijk

website

Delen met vrienden

Locatie

museum Dhondt-Dhaenens

14 Museumlaan

9831 Sint-Martens-Latem

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen