Plantaardige mezze

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

GRAAN

provinciestraat 60

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Workshop plantaardige mezze

Over dit evenement

Niets gezelliger dan een goed gevulde tafel, vol kleurrijk lekkers om te delen met vrienden en familie.

Gezondheidsconsulente Chantal leert jullie gemakkelijke en smaakvolle gerechten om handen en vingers van af te likken. We maken verschillende dips met broodstengels, maaltijdsalades , plantaardige kaas en ovenschotels. Aan het einde van de workshop eten we alles gezellig samen op. Je gaat dus naar huis met een gevulde maag, een receptenbundel en héél wat inspiratie.

Alle gerechten zijn volgens de regels van de kunst: gemaakt met volwaardige ingrediënten, boordevol smaak en volledig plantaardig.

Over de lesgeefster:

Chantal is gepassioneerd door gezond zijn. In balans."Be the change you want to see in this world", zijn de woorden die haar motiveerden om van het klassieke pad af te wijken en zich bij te scholen in de holistische gezondheidszorg. Via haar platform GRØNT organiseert ze workshops, teambuildings, lezingen en events om de gebalanceerde plantaardige levensstijl in de spotlight te zetten.

Als holistisch gezonheidsconsulent, master in fitheid&gezondheid en docu-addict is ze continu op zoek naar nieuwe kennis. Maar al te graag tovert ze deze kennis om tot smaakvolle gerechtjes, waarbij smaak, eenvoud en gezondheid centraal staan. Een goede dosis zelfrelativering en no-nonsense attitude maakt deze workshops toegankelijk voor iedereen.

Neem zeker potjes mee in het geval van overschotten.

Heb je een cadeaubon? Deze kan je verzilveren via een mailtje naar floortje@graan.info.

Kan je door omstandigheden niet aanwezig zijn tijdens de workshop? Wisselen van datum of inschrijvingsgeld terug storten kunnen we niet doen maar je mag uiteraard wel iemand in uw plaats sturen.

Datum en tijd

Locatie

GRAAN

provinciestraat 60

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen