Gratis

Pàu Sessions invite: projectteam Studio Pàu

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zeescouts

Thonetlaan 165

2050 Linkeroever

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Pàu sessions invite: projectteam Studio Pàu

Over dit evenement

New year - new Pàu Session! Wij gaan 2022 in met een wederom zeer interessante Pàu session editie waarbij wij de straffe mannen van de Pàu Studio uitgenodigd hebben.

Pàu heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd in de opzet van het Studio-team.

Studio Pàu brengt alle nodige expertise samen om elke digitale uitdaging aan te pakken op een pragmatische, klantvriendelijke manier.

Door onze open en transparante aanpak zijn we er in geslaagd om een werkwijze te ontwikkelen die wérkt, en garant staat voor een vlot projectverloop.. Dit heeft geleid tot een verschillende succesvolle projecten zoals op maat ontwikkelde klantenportalen, een SaaS-tool in eigen beheer om de planning te optimaliseren in de zorg, “A-profiel” voor de Stad Antwerpen, BIM/OTL projecten, gebruikersonderzoek projecten, strategische POC’s en vele andere.

Onze sterkte ligt voornamelijk in de mogelijkheid om transparant en efficiënt de verschillende fases in het ontwikkelproces, of aparte fases in dat proces te beheren en uit te voeren. Of het nu gaat om een idee dat strategisch tegen het licht moet worden gehouden, een idee dat doorontwikkeld moet worden tot een concept, of een audit van de gebruikerservaring met een specifieke ROI in het achterhoofd: wij zorgen voor een gebalanceerde oplossing op basis van jullie sectorkennis.

In ieder geval hopen we je 26 januari te verwelkomen in de Zeescouts of remote om onze ervaring, inzichten en kennis te delen wat Studio Pàu zou kunnen bieden en te klinken op het nieuwe jaar!

Deze session gaat zowel fysiek als remote door.

Registreer om meer informatie en updates te ontvangen over deze editie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zeescouts

Thonetlaan 165

2050 Linkeroever

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Pau Sessions

Organisator van Pàu Sessions invite: projectteam Studio Pàu

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen