PaasXperience in Diest

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Provinciaal Domein De Halve Maan

Omer Vanaudenhovelaan 48

3290 Diest

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
PaasXperience 2020: bezoek het huis van de Paashaas en kom proeven van allerlei lekkers in Diest

Over dit evenement

De PaasXperience in Diest staat garant voor een onvergetelijke paasbeleving. De Halve Maan wordt de place-to-be voor elke paasliefhebber, want niemand minder dan de Paashaas zelf heeft beslist om er dit jaar zijn huis te bouwen.

Boek je ticket en kom op 4, 5 of 8 april naar de Halve Maan.

Wat is de PaasXperience?

...bezoek als gezin Het Huis van de Paashaas en ontmoet de Paashaas in levende lijve.

...doe de gekste opdrachten bij de Paasfit-o-meter: een gek parcours met doldwaze en plezante doe-opdrachten voor de hele klas of het hele gezin. Ga naar huis met een lekker cadeautje.

... zoek de gouden eieren: verken de Halve Maan, zoek de gouden eieren en win een leuk cadeautje.

Wat is de PaasBrunch?

De PaasBrunch serveren we in ons pop-uprestaurant op De Halve Maan. We zijn enkel open op 4, 5 en 8 april. Op vraag van de Paashaas kookt het team van De Kleine Chef zijn favoriete gerechten. Het is hét ideale restaurant voor kinderen. Lekkere verse gerechten, heel wat beleving en perfect om samen met het gezin na te genieten van de PaasXperience.

Reserveer je een plaatsje voor de PaasBrunch, dan krijg je gratis toegang tot de volledige PaasXperience.

En verder?

11 april organiseren we de grootste en gekste paaseierenraap van het land: de apotheose van de PaasXperience. Iedereen is welkom op deze gratis raap en er is voor elk kind sowieso iets lekkers voorzien. Je hoeft hier geen ticket voor te kopen.

FAQ

Wat kost een ticket voor de PaasXperience? 3,5 euro voor een volwassene, 5 euro voor een kind vanaf 2 jaar. Hierbij komen nog enkele servicekosten. Voor kinderen jonger dan 2 jaar is het gratis. Elk kind krijgt een zakje lekkers van de Paashaas en De Kleine Chef.

Wat krijg ik voor een PaasXperience ticket? Hiermee ontmoet je de Paashaas en heb je toegang tot het huis. Bovendien krijg je alle gekke attributen om de Fit-o-meter uit te voeren én krijg je de formulieren voor de zoektocht naar de Gouden Eieren.

Opgelet: wie een ticket koopt voor de Paasbrunch, moet geen apart ticket kopen voor de PaasXperience. Paasbrunch is dus inclusief PaasXperience.

Hoe schrijf ik in voor de Paasbrunch? Boek een ticket (Xperience Inclusief). Kinderen jonger dan 2 jaar komen gratis.

Wat is die Paasbrunch? Het is dé plek om lekker te smullen met de kinderen. Leuke gerechtjes, gekozen door en de Paashaas en De Kleine Chef. Gezinsvriendelijk, vol beleving en vol lekkers. De prijs is exclusief drank. De Paasbrunch start op 12:00.

Meer weten: https://www.dekleinechef.be/nl/PaasXperience en info@dekleinechef.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Provinciaal Domein De Halve Maan

Omer Vanaudenhovelaan 48

3290 Diest

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen