35 € – 60 €

Ontwaken in het hart - meditatieworkshop Amsterdam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Roos

183 Pieter Cornelisz Hooftstraat

1071 BW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Workshop: in de diepte van ons bewustzijn vinden we het licht van onze ziel en de liefde van ons hart. Toelichting en diepgaande meditaties.

Over dit evenement

Van harte welkom,

Gedurende 2 dagen zullen Jan en Stefan toelichtingen en vooral geleide meditaties geven om je in de werkelijke ervaring van het Hart te brengen. Samen zullen we stap voor stap de subtiele gebieden of lagen van bewustzijn verkennen om een ​​beter begrip en een diepgaand begrip en besef van je innerlijke wezen te krijgen. Je kan naar keuze 1 of 2 dagen deelnemen. Uw registratie is voltooid na het bestellen van een ticket. Beperkt aantal plaatsen (25).

Er is geen voorafgaande ervaring vereist om deze workshops bij te wonen, alleen een oprechte interesse in het verkennen van de diepere lagen van de werkelijkheid.

Programma

Dag 1 (zaterdag 30 november): Het licht in het hart

- Deuren openen om 9.45 uur

- Agenda: 10.00 uur tot 17.00 uur (inclusief ruime lunchpauze)

- Onderwerp: Zaterdag zullen we toelichtingen en begeleidende meditaties geven om tot een beter begrip en ervaring met het licht in onszelf te komen. Door de verbinding met het hart, zullen we kennis maken met de energie van licht in ons etherische lichaam, in onze eigen ziel, in het hogere rijk van de opgestegen meesters en het licht in het bewustzijn van onze planeet. Het contact met het licht en deze verschillende bewustzijnsgebieden zal een diepe heling in deze gebieden veroorzaken.

Dag 2 (zondag 1 december): De liefde in het hart

- Deuren openen om 9.45 uur

- Agenda: 10.00 uur tot 17.00 uur (inclusief ruime lunchpauze)

- Onderwerp: Zondag zullen we toelichtingen en begeleidende meditaties geven om tot een beter begrip van en een diepere ervaring met de liefdesenergie te komen. We zullen dieper ingaan op de relatie tussen de emoties en het bewustzijnsniveau waar het hart woont, ook wel het boeddhistische of christusbewustzijn genoemd. We zullen ervaren hoe deze helende energie of liefde niet alleen in ons eigen hart verblijft, maar ook in de rijken van onze planeet en de zon, het hartcentrum van onze zonnelogos.

Jan is al ruim 20 jaar leraar in esoterische wijsheid en esoterische healing. Hij is gespecialiseerd in het onderricht over universele wijsheid, esoterische psychologie, esoterische astrologie en vooral esoterische healing. Zijn specialiteit ligt erin om in de bewustwording van de innerlijke krachten en vuren te komen die iedereen verbindt met alle bestaansvormen op onze planeet.

Stefan was van kindsbeen aangetrokken tot de spirituele en mystieke zijde van het leven. Een vurige wens om zich te verdiepen in de geestelijke werken en in het zinsvraagstuk van het leven, brachten een innerlijke verdieping. Sindsdien wenst hij een bijdrage te leveren aan zij die op zoek zijn naar de diepere werkelijkheid achter deze vormelijke wereld. Stefan is arts en organiseert opleidingen in de esoterie.

Meer over ons: https://www.facebook.com/internationalschoolofesotericsciences/

Meer over Jan: https://collegeofesoterichealing.com

Meer over Stefan: https://www.agapea.be/

Van harte welkom,

in het licht, de liefde en de kracht,

Jan Gyselinck en Stefan Van Meirhaeghe

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Roos

183 Pieter Cornelisz Hooftstraat

1071 BW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen