Ontspannende Flow Yoga met Pankaj Sharma

Ontspannende Flow Yoga met Pankaj Sharma

Actions and Detail Panel

Free

Date and time

Location

MatrixYoga (Yoga, Hartcoherentie & Reiki)

Frederik Burvenichstraat 171

9050 Ghent

Belgium

View map

Inspanning en ontspanning tijdens een dynamische yogales met Pankaj

About this event

OPGELET: enkel de reservatie is gratis, de prijzen van de yogasessies vind je op www.matrixyoga.be/praktisch

***    ***    ***    ***    ***    ***    ***    ***    ***    ***    ***    ***    ***    ***

Pankaj geeft een dynamische yogales die het midden houdt tussen ontspanning en inspanning. Via een vinyasa flow wisselt hij krachtige poses (yang) af met stretching (yin) om het lichaam terug in balans te brengen en dit vanuit een mild bewustzijn van de eigen grenzen. Hij helpt de yogi om de focus terug naar binnen te brengen en zo de geest tot rust te laten komen.

Elke les bouwt Pankaj op rond het kernthema balans: zowel wat betreft de balans tussen lichaam en geest, als tussen kracht en lenigheid. Hij linkt elke pose aan de ademhaling om zo de aandacht naar binnen te leiden en de yogi bewust te maken van alle subtiele gewaarwordingen in het lichaam.

Omdat elk lichaam anders is, geeft Pankaj iedereen begeleiding op maat, en dit vanuit een acceptatie van de eigen beperkingen en sterktes. De yogi wordt gestimuleerd om met mildheid de practice uit te voeren: de grenzen van het lichaam op te zoeken maar niet te overschrijden, om zo geduldig te werken aan meer kracht, uithouding en lenigheid.