Free

Online Essential: Start-ups in ziekenhuizen

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
Samenwerkingen tussen start-ups en ziekenhuizen in digital health

About this event

In de eerste livestream van het nieuwe jaar deelt onze collega Kim Luyckx, een aantal lessen die ze geleerd heeft vanuit samenwerkingen tussen start-ups en ziekenhuizen. Hoe komen deze samenwerkingen tot stand en wat is belangrijk voor beide partijen? Kim heeft acht jaar als IT-projectmanager bij UZA gewerkt en is sinds 2020 regiomanager bij BlueHealth Innovation Center waar ze dagelijks start-ups en scale-ups begeleidt. Zij kent beide pespectieven en deelt haar inzichten met ons tijdens de livestream op donderdag 27 januari.

SAMENWERKINGEN TUSSEN ZIEKENHUIZEN EN START-UPS IN DIGITAL HEALTH

In deze livestream deelt onze collega Kim Luycx, regiomanager voor Antwerpen, een aantal lessen die ze geleerd heeft uit samenwerkingen met start-ups, scale-ups en ziekenhuizen. Hoe komen deze samenwerkingen tot stand? Wat is belangrijk vanuit het perspectief van de start-up? Wat is belangrijk voor ziekenhuizen bij samenwerkingen met start-ups?

Deze livestream is voor alle ondernemers en intrapreneurs die geïnteresseerd zijn in digitale gezondheidsinnovatie en voor iedereen die meer wil weten over IT in healthcare.

Kim is de geknipte persoon voor het geven van deze livestream. Zij combineert verschillende perspectieven. Als IT-projectmanager aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen specialiseerde ze zich in het adviseren en helpen van onderzoekers en toekomstige ondernemers, met specifieke focus op technologie, AI, data en het identificeren van klinische use cases. Sinds 2020 is ze regiomanager voor Antwerpen bij het BlueHealth Innovation Center, waar ze innovaties in het digitale gezondheidsdomein stimuleert, zowel voor zorgorganisaties als voor start-ups en scale-ups.

Een livestream met heel wat voorbeelden vanuit de praktijk.

We eindigen de livestream met een Q&A.

Spreker:

Kim Luyckx

REGIO MANAGER ANTWERPEN @ BLUEHEALTH INNOVATION CENTER

Na 7 jaar wetenschappelijk onderzoek en 8 jaar als IT-projectmanager aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, specialiseerde Kim zich in het adviseren en helpen van onderzoekers en toekomstige ondernemers met focus op healthtech. Sinds 2020 is ze regiomanager bij het BHIC waar ze start-ups en zorgorganisaties begeleidt bij de ontwikkeling van innovatieve digitale projecten.

LiveStream op 27 januari

We verwelkomen je graag om 15u op BlueHealthU: https://www.bluehealthu.care/live

Je hoeft op voorhand niets te installeren. Enkel naar de pagina gaan en op ‘kijk live’ klikken.

Share with friends

Date and time

Location

Online event

Organiser BlueHealth Innovation Center

Organiser of Online Essential: Start-ups in ziekenhuizen

Save This Event

Event Saved