Gratis

NIEUWBOUWZONDAG PROJECT ZUIDKWARTIER

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ivo Cornelisstraat 48

48 Ivo Cornelisstraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom ons project Zuidkwartier ontdekken tijdens Nieuwbouwzondag!

Over dit evenement

Maak kennis met Zuidkwartier. Een nieuwe, rustige & bruisende buurt in de Mechelse zuidrand, waar groen wonen voorop staat.

Zuidkwartier gaat meteen een stapje verder dan het gemiddelde nieuwbouwproject. Het wordt een volledig nieuwe wijk, opgetrokken in een moderne, maar ook tijdloze strakke architectuur naar de hand van dmvA architecten. Zuidkwartier omvat 77 woongelegenheden verspreidt over 13 gebouwen rondom 3 pleinen in een autoluwe zone, grenzend aan een uniek stadsbos. De ideale omgeving waar verhalen, levens en mensen samenkomen.

Het woonaanbod bestaat uit een mix van ruime appartementen, parkappartement met zicht op het stadsbos, compacte appartementen, gezinswoningen en gestapeld wonen waar er voor elke unit een ondergrondse parking voorzien is en een ruim aantal bezoekersparkings voor het geheel. Voor ieder wat wils.

Zuidkwartier wordt een groene, rustige omgeving. Zonder verkeer, maar met extra veel speelruimte. En groen mag je ook erg letterlijk nemen. Naast Zuidkwartier bevindt zich immers een stadsbos dat tot op heden niet benut werd. Zo heb je niet alleen het genot van een stuk groen naast je voordeur, maar geeft het project ook iets terug aan de stad.

Maar groen wonen en leven gaat uiteraard verder dan het bos of de gezellige groene binnenpleinen van Zuidkwartier. Zuidkwartier zet ook in op groene mobiliteit, met Mechelen-zuid als ideale uitvalsbasis. Ook in de gebouwen zelf is er aan de duurzaamheid gedacht. Alle appartementen en woningen beantwoorden aan de BEN-norm. Zo bent u als eigenaar de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Ook uw droomwoonst?

Op 24/10 ontvangen we u graag ter plaatste om al uw vragen te beantwoorden.

Kan u niet wachten tot 24/10?

Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan onmiddellijk hier in.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ivo Cornelisstraat 48

48 Ivo Cornelisstraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Organisator Malines Group

Organisator van NIEUWBOUWZONDAG PROJECT ZUIDKWARTIER

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen