Gratis

NIEUWBOUWZONDAG PROJECT 62°W

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Galgestraat 62

62 Galgestraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom ons project 62°W ontdekken tijdens Nieuwbouwzondag!

Over dit evenement

Welkom op 62°W! Droomt u van een moderne, lichtrijke en energiezuinige woning in het groen en dit op een strategische locatie? Dan zal u zich hier gelijk thuis voelen!

Deze prachtige residentie omvat 6 energiezuinige eengezinswoningen met drie tot vier slaapkamers, elk op een west-georiënteerd perceel tussen 406m² en 626m², waarvan twee open-bebouwingen en vier half-open bebouwingen met een oppervlakte tussen de 154 en 202m². Elke woning wordt tevens voorzien van 2 parkeerplaatsen.

De residentie werd zo ontworpen dat er een mooie architecturale eenheid is, waarbij een sterke relatie bestaat tussen de woningen en het omringend groen: grote raampartijen naar zowel voor- als achtertuinen zetten het groene karakter van het perceel in de kijker.

Bestaande hoogstambomen achteraan op het perceel blijven behouden. De carports en de tuinbergingen (in optie) worden opgenomen in de architectuur van het geheel.

De woningen zijn gelegen op wandelafstand van het Tivolipark en scholen, een bushalte in de onmiddellijke nabijheid, een supermarkt en sportcomplex bevinden zich eveneens binnen een straal van ongeveer 1 km.

Het project staat garant voor duurzaam bouwen, waarbij rekening wordt gehouden met de woonkwaliteiten van vandaag én in de toekomst.

De woningen zullen allemaal voldoen aan een E-peil kleiner dan 30, zo wordt een BEN-label gegarandeerd en bent u als eigenaar de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing!

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Kom de laatste beschikbare woning zelf ter plaatste ontdekken op 25/04 en laat al uw vragen beantwoorden door onze nieuwbouwspecialist.

Kan u niet wachten tot 25/04?

Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan hier in.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Galgestraat 62

62 Galgestraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen