27,11 €

Venster Acties en details

27,11 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

JK2470

Geenend 9

2470 Retie

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Op de affiche van ons Neetwave festival twee superbands van eigen, Vlaamse bodem: Red Zebra & Skemer!

Over dit evenement

Na een jaartje verplichte pauze zijn we er weer met ons Neetwave festival. Op het programma twee bands van eigen, Vlaamse bodem: Red Zebra & Skemer.

Hoofdschotel van de affiche is de Belgische Belpop-legende Red Zebra. Deze olijke bende rond spil- en punkfiguur Peter Slabbynck weet als geen ander hoe het kot in vuur en vlam te zetten. Buiten de internationale culthit ‘I can’t live in a living room’ kan je een spervuur aan rechttoe rechtaan punksalvo’s en klinklare nonsens verwachten. Steevast duikt ook de sublieme cover ‘The Winning’ van hun grote voorbeeld ‘The Sound’ op in hun setlist. Kiekevel gegrandeerd. Red Zebra viert dit jaar haar 40-jarige bestaan. We weten bij Dark Balloon ondertussen hoe we zoiets moeten vieren: De oven voor een exclusieve vlaai staat alvast op voorverwarmen!

Nog meer spannends wordt geserveerd door een tweede band van Belgische bodem: Skemer, Westvlaams en Afrikaans voor ‘schemer’, de beloftevolle nieuwe band van model Kim Peers en Amenra-gitarist Mathieu Vandekerckhove. Een trip van donkere wave, filmische gitaren, een sexy vrouwenstem, ijle synths. Chanteuse en tekstschrijfster bij Skemer is Kim Peers: übersexy, elegant en gedistingeerd. Misschien ken je haar van de cover van Vogue. Internationaal topmodel. Uitstraling. Met Benevolence hebben ze een topplaat onder de arm.


		Afbeelding van NeetWave 2021
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

JK2470

Geenend 9

2470 Retie

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Dark Balloon vzw

Organisator van NeetWave 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen