MINTZKOV (Try-Out) - Cancelled (Nieuwe datum in onderhandeling)

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café St Georges

3 Stationsplein

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Op 24 Maart komt deze klepper hun nieuwste plaat uitproberen in Café St. Georges!

Over dit evenement

Onderweg naar een blinde muur trok iemand de handrem op. De aarde bleef draaien, de jagende wolken keken met open mond naar de ratrace beneden. Maar bij Mintzkov kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Drie atomen zorgden voor een nieuwe kettingreactie. Toen zette iemand de handrem af. Er kwam weer beweging in de machine.

Vandaag rijdt Mintzkov met een driekoppige crew: Philip Bosschaerts, Lies Lorquet, Min Chul Van Steenkiste. Een constructie sterker dan ooit tevoren – ooit al eens een driehoek proberen om te buigen?

Hun nieuwe plaat ‘Oh Paradise’ telt tien nummers. Ze werden opgenomen tussen september 2018 en oktober 2019 door Damien Vanderhasselt (Millionaire, Arabnormal) en gemixt door Staf Verbeeck.

De machine Mintzkov reed nooit eerder zulke sierlijke rondjes. Ze was nooit zo wendbaar, ook al heeft de tijd zijn sporen nagelaten. Ze is springlevend, ook al sluit de deur naar de cockpit niet perfect. Ducttape houdt een losgekomen onderdeel op zijn plaats, wat zorgt voor de allermooiste fluittonen en dito ongecontroleerd lawaai. En vanuit de cockpit kijken Philip, Lies en Min Chul reikhalzend naar boven. Voorbij de staalblauwe lucht, voorbij de dampkring. Ze vliegen door de kosmos, jagen sterren na en meten de afstand naar Mars. Dromen luidop over de grote leegte out there, en zien het paradijs ons de hand reiken. Ze fluisteren onze namen. Wij, stofdeeltjes die opgloeien in het zonlicht.

Dit is Mintzkov anno 2020. De motor vonkt, de crew is klaar om de kosmos in te schieten. Klamp je vast aan het dichtstbijzijnde handvat. Daar gaan we.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café St Georges

3 Stationsplein

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Café St. Georges

Organisator van MINTZKOV (Try-Out) - Cancelled (Nieuwe datum in onderhandeling)

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen