55 €

Mijn voorraadkast

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

GRAAN

provinciestraat 60

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Mijn voorraadkast

Over dit evenement

Met een goede voorraadkast kan je in een handomdraai een gezonde, volwaardige maaltijd tevoorschijn toveren. We starten de les met een uitleg over wat niet mag ontbreken in je voorraadkast, waar je je ingrediënten kan inslaan en hoe je ze het best bewaart.

Na deze uitleg ga je zelf aan de slag met de basisbereidingen van granen, peulvruchten en pitten. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan het bereiden en bewaren van grotere porties, zodat ook je ijskast gevuld is met een voorraad gezonde snacks en ingrediënten voor volwaardige maaltijden.

Je gaat naar huis met een lijst voor je voorraadkast, recepten om het meeste uit je voorraadkast te halen,massa’s inspiratie en een bokaal met biologische ingrediënten waarmee je thuis zelf aan de slag kan gaan.

Over de lesgeefster Annelies Van den Bleeken:

Annelies Van den Bleeken houdt van jonge scheutjes, stevige knollen, zomers zoet en al wat het veld in elk seizoen te bieden heeft. Geïnspireerd door de seizoenen kookt Annelies kleurrijke, smaakvolle, vullende volwaardig plantaardige maaltijden recht van ‘t veld. Ze leerde de basis van het “farm to table”-koken in Natural Gourmet Institute in New York en verfijnde haar kookstijl door haar samenwerkingen met andere lokale koks en boeren en als chef in Local Store in Antwerpen. Annelies deelt haar kookplezier met jong en oud op kookworkshops, demo’s, tijdens deelkeukens of als chef tijdens diners.

Drank zoals koffie, thee, water is onbeperkt beschikbaar. Andere dranken zijn aan de bar te bestellen.

Kan je door omstandigheden niet aanwezig zijn tijdens de workshop? Wisselen van datum of inschrijvingsgeld terug storten kunnen we niet doen maar je mag uiteraard wel iemand in uw plaats sturen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

GRAAN

provinciestraat 60

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen