13,83 € – 16,94 €

Michelle David & The Gospel Sessions

ALLE LEEFTIJDEN

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
This is soul! A rollercoaster trip through the veins of black music.

Over dit evenement

Michelle David is born and raised met gospel, blues en soul . Met tonnen charisma blijft ze weg van de clichés en keert ze terug naar essentie van de Afro-Amerikaanse muziek: minimale gitaarpartijen en percussie, met daar bovenop de oppermachtige klok van haar stem. Samen met Onno Smit en Paul Willemsen maakte David drie pure platen: ‘The Gospel Sessions vol. 1,2 en 3’, die drijven op een onweerstaanbare groove en haar krachtige performance in de traditie van artiesten als Sam Cook, Ray Charles en natuurlijk Aretha Franklin.

Op haar nieuwe album zet Michelle haar zoektocht naar de roots van de Afro-Amerikaanse muziek verder, waarbij ook invloeden uit o.a. afrobeat en Caribische muziek doorsijpelen.

Een paar jaar terug zorgden Michelle David en haar Gospel Sessions voor een zinderend concert tijdens Moods!. Voldoende reden om haar, met het nieuwe album onder de arm, terug naar Brugge te halen. Nu voor een 'hot & sweaty' clubconcert, dat liefhebbers van de sound van Sharon Jones, Charles Bradley en Lee Fields gegarandeerd in hogere sferen weet te brengen.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen