Gratis

Meeting, netwerking en matchmaking voor Flam3D-leden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mikrocentrum

1115 De Run

5503 LB Veldhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 17 december verzamelen we ’s middags in Veldhoven voor een middag en avond vol ontmoeting, kennis opdoen en ervaring uitwisselen.

Over dit evenement

Op 17 december vanaf 14u00 organiseert Flam3D een bijeenkomst voor leden. We nodigen jullie graag uit in het nieuwe pand van Mikrocentrum (De Run 1115, 5503 LB Veldhoven, Nederland) dat gemakkelijk te bereiken is vanuit alle windrichtingen.

Enerzijds proberen geven we onze leden de kans om input te geven over de werking van Flam3D, anderzijds geven we iedereen de mogelijkheid met elkaar te netwerken. Nergens anders kan je meer dan 110 hoofdrolspelers in Additive Manufacturing uit Vlaanderen en Nederland ontmoeten en in een ontspannen kader kennismaken met elkaar.

Programma:

14h00: ontvangst

14h30: bespreking resultaten ledenenquête & Flam3D 2020+

15h30: pitches door leden

16h00: koffiepauze

16h30: keynotes:

Metaal

Dr.-Ing. Maximilian Munsch, Managing Partner bij Ampower GmbH & Co.

Ampower is het toonaangevende adviesbureau op het gebied van industriële Additive Manufacturing. Het bureau adviseert haar klanten bij strategische beslissingen door het ontwikkelen en analyseren van marktscenario's en het opstellen van technologische studies. Op operationeel niveau ondersteunt Ampower de introductie van Additive Manufacturing door middel van een gericht trainingsprogramma en de identificatie en ontwikkeling van componenten die geschikt zijn voor de productie.

Polymeren

Dr. Jules A.W. Harings, Associate Professor, Aachen Maastricht Institute for Biobased Materials .

De eigenschappen van geprinte (polymere) producten zijn nog niet altijd op niveau. Bij het onderzoek ‘Moleculair design van hoogwaardige materialen voor 3D-printen’ − dat wordt uitgevoerd bij het expertisecentrum CHILL (Chemelot Innovation and Learning Labs) − staat de vraag centraal hoe polymeren qua moleculaire structuur ontworpen moeten worden zodat de mechanische eigenschappen van de geprinte objecten verbeteren. Doel is dat deze nieuwe materialen ingezet kunnen worden bij het printen van hoogwaardige producten. Het onderzoek werd genomineerd voor de RAAK Award, dat is de hoogste award voor toegepast onderzoek in Nederland.

17h15: pitches door leden

18h00: netwerking & aperitief

18h30: dinner & netwerkborrel

Het event is enkel toegankelijk voor leden. Per organisatie zijn 3 aanwezigen toegestaan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mikrocentrum

1115 De Run

5503 LB Veldhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen