13,50 €

Mediteren met David op zaterdagmorgen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NOWME

7 Noordstraat

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Blijf nieuwsgierig. Word je eigen beste vriend. Met meditatie vind je meer rust, helderheid en focus. Op het yogamatje en in je leven.

Over dit evenement

Stel je eens iemand voor (een fictief persoon) die jou beter kent dan gelijk wie. Ze kent je beter dan je partner, beter dan je ouders, beter dan je beste vriend of vriendin, beter dan je kinderen, beter dan je tweelingbroer of -zus mocht je die hebben.

Ze kent al je geheimen. Alles wat je ooit uitgespookt hebt. Alles waarover jij je schaamt en alles waar je trots op bent.

Ze kent alle gedachten die door je hoofd gaan. Sommige daarvan durf je misschien nooit van je leven toegeven of uitspreken?

Ze weet altijd precies wat jij voelt, om het even wat het is: tevredenheid, frustratie, waardering, woede, enthousiasme, lust, jaloersheid, minderwaardigheid, bewondering, leedvermaak, spijt, liefde, angst, verliefdheid…

En ook al kent ze al jouw kleine kanten tot in detail, toch houdt ze onvoorwaardelijk van je. 100%. Zonder enige twijfel. In elk moment.

Als je een fout maakt, is het je meteen vergeven. Ook al herhaal je die fout keer op keer. Verander je 1000 keer van gedachten, dan blijft ze jou telkens steunen. Wanneer jij je slecht voelt, kan je altijd bij haar terecht. Zelfs om 3 uur ‘s nachts.

Je mag knap zijn of lelijk, dik of dun, jong of oud, ziek of gezond, sterk of zwak, ambitieus of lui, geduldig of nijdig… Het maakt niet uit. Bij haar mag je altijd helemaal jezelf zijn, met al je gevoelens, gedachten en gedrag.

Haar liefde voor jou wordt alleen maar groter. Je moet helemaal niet perfect zijn.

Hou jij zoveel van jezelf?

Met meditatie kan je jezelf en het leven steeds beter waarderen.

Veel mensen beginnen met yoga of meditatie omdat ze op zoek zijn naar rust en ontspanning. En dat is prima. Maar het heeft meer te bieden dan een uurtje per week of een kwartiertje per dag je gedachten verzetten.

Dankzij meditatie ben ik mijn eigen beste vriend geworden. Het bracht me een heel nieuwe kijk op mezelf en de wereld. En dat deel ik graag met jou.

Elke dag is anders. Er zullen altijd uitdagingen zijn. Het leven blijft onvoorspelbaar. Uiteindelijk komt het er altijd op neer hoe jij omgaat met jouw lichaam, emoties en gedachten. In elk moment.

Ik help je graag om meer focus, helderheid en openheid te ontwikkelen, zowel op het yogamatje als in het dagelijks leven: voor jezelf, je gezin, op het werk…

Dit zijn de data op zaterdagmorgen (10u30 tot 11u30) :

  • Augustus 31
  • September 7, 21
  • Oktober 5, 12, 19
  • November 2, 9, 23, 30

Klik op de "Tickets" knop om je plek te reserveren.

Klik hier om op de hoogte te blijven.

Vriendelijke groeten,

David

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NOWME

7 Noordstraat

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen