6,26 € – 13,56 €

Mauro & Christophe Vekeman - Gentse Feesten Club Concert

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Oorverwarmend en hartstrelend poëtisch & muzikaal experiment

Wat gebeurt er als je twee eigenzinnige kunstenaars - een schrijver en een muzikant - samen een programma laat uitwerken? In het geval van de Gentse literaire ‘cowboy’ Christophe Vekeman en muzikale kameleon Mauro Pawlowski doet elke voorspelling hen wellicht oneer aan. Een ding is zeker: ze hebben een grote liefde voor traditie én experiment gemeen. Verwacht iets met western gedichten, Americana en Nederlandstalige kleinkunst. Een wereld waar smart en smacht, de traan en de lach, de woordzucht en de vloek op waarlijk oorverwarmende en hartstrelende wijze om de voorrang vechten. Eenmalig en exclusief in Missy Sippy! Don’t miss out!

⌘⌘⌘

Tijdens de Gentse Feesten toveren we het café om tot een knusse muziekclub met zitplaatsen en gedimd licht, waar om 19u30 de ‘crème de la crème’ van de Vlaamse blues- en rootsmuziek een betalend luisterconcertspeelt.

Tickets
Koop je ticket aan de toog of via www.missy-sippy.be
Een ticket kost 12 euro in voorverkoop (15 euro de avond zelf) en studenten (-26) genieten een een korting van -50% (op vertoon van studentenkaart).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen