€159

Masterclass 'Co-creëren met je Goddelijke bewustzijn'

Actions and Detail Panel

€159

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Katalpa Life Centre

Rue des Ardennes 16

5380 Fernelmont

Belgium

View Map

Refund policy

Refund policy

No Refunds

Event description
Het is tijd om next-level te gaan, in leven en werken. We zijn als coach, trainer, consultant .. als mens toe aan een ‘upgrade’.

About this event

Masterclass - Co-creatie met het Goddelijke

Op 24/8 neemt levensgenieter, creator, coach, gids en inspirator Bart Indesteege ons mee op een verdiepende dag naar de verbinding met onze essentie.

In ieder van ons zit een diep weten. Sommigen noemen het een goddelijke verbinding, een zesde zintuig of intuïtie. Het is het deel van ons dat weet dat we heel en compleet zijn, het deel van ons dat geen bevestiging of erkenning van buitenaf zoekt. Als we van daaruit werken, coachen, leiding geven, schrijven of trainen, zijn we in flow en lijkt alles als van zelf (letterlijk: 'van je zelf') te gaan.

Maar vaak leven, leiden, coachen, schrijven, communiceren en trainen we vanuit een gevoel van te kort, of van niet goed genoeg zijn. En ontstaat er geen echte chemie tussen onszelf en wat we creëren. En lopen de dingen stroef en moeizaam.

Bart stelt dat iedereen die Goddelijkheid in zichzelf kan ervaren. Dat er een hoger bewustzijn is dat ons overstijgt, groter is dan onszelf en ons kan inspireren, leiden en waarmee je dus kan co-creëren.

"Things happen through you, not to you."

In die zin is het volgens Bart tijd om next-level te gaan, in leven en werken. We zijn als coach, trainer, consultant, als mens toe aan een ‘upgrade’. Alles wijst in die zin. We hebben onze grens als menselijkheid bereikt. En net nu kan het echte spel beginnen, het Goddelijke spel, de Ziel kan het overnemen en richting geven, oftewel Co-creatie met het Goddelijke!

Eric Schneider zegt het zo: “Wat nodig is, is het contact maken met een nieuw besef, een nieuw bewustzijn, een hoger niveau van zijn. In essentie zijn we een Goddelijke creatie”.

Dit besef groeit gelukkig snel, en heeft niets met geïnstitutionaliseerde religie te maken, maar is een hoger niveau van awareness. Goddelijk bewustzijn is verbinding maken met je eigen Essentie, de ultieme bewuste bron van alle Leven en Zijn, de kracht van Liefde die alles omvat en overstijgt.

Dit bewustzijn opent zich in deze tijd in jou (en ook in jouw klanten) op voorwaarde dat je de tijd neemt om ruimte te maken voor verstilling en verdieping (diepe vrede voelen). In deze ruimte zal je helder doorzicht krijgen van wat jouw volgende stappen zijn (innerlijk luisteren). Je zal uiteindelijk niet langer strevend handelen maar scheppend aanwezig-zijn (co-creatie). Deze drie pijlers (de hoekstenen van het Katalpa Life Center) voorzien je van een stevige basis die je de kracht geeft om in totale integriteit het leven te leven waarvoor je gekomen bent, intens gelukkig en in vreugde en overvloed!

  • Hoe zou het voelen om jouw ‘moeten’ en streven los te laten en de vrijheid opnieuw te ervaren van de kunst van de moeiteloosheid, gedragen door een veel ruimer veld? Niet langer ‘ik’ moet het hier als coach goed doen, maar het gebeurt gewoon door mij heen!
  • Hoe ga je de diepe innerlijke dialoog aan van waaruit je werk als coach en trainer op een hoger niveau getild wordt, in lijn met wat er nodig is (doch wat je onmogelijk vanuit lager bewustzijn kan bedenken)?
  • Hoe ben je écht dienstbaar en lever je een werkelijke bijdrage in lijn met de diepere verlangens van je klanten en de noden van deze tijd?
  • Hoe zorg je er ook voor dat je financiële middelen overvloedig toestromen zodat je werkelijk kunt ontspannen?

Bart nodigt je uit om deze en vele andere vragen te komen exploreren in zijn eigen plek, het Katalpa Life Center te Fernelmont (prov. Namen - op 50 minuten rijden van Leuven), welke hij samen met zijn partner Janneke uitbaat. De plek is bijzonder bekrachtigend en tegelijkertijd verstillend door zijn energetische kwaliteiten en de dagelijkse veldbekrachtiging.

Het wordt een ervaringsgerichte workshop met tijd om te vertragen, te verdiepen en uit te wisselen, een waar je in contact met de diepere lagen van je zijn, een bijzondere dag op een heel bijzondere plek!

Klik op onderstaande video voor info over Bart en deze dag.

Praktisch : 

Het Katalpa Life Center ligt niet ver van Eghezée op de weg van Leuven naar Namen op zo'n 50 minuten rijden vanuit Leuven. Er is parking voorzien. Het programma loopt van 10 tot 18u. Toekomen vanaf 9u30.

Tarief: € 199 - Early Bird tarief aan € 159 bij inschrijving voor 24 juli. Opgelet: er zijn slechts 22 plaatsen.

Lunch, koffie, thee, vieruurtje zijn inbegrepen in de prijs.

Over Bart Indesteege: 

Bart was in 2015 reeds te gast in het Coach Café Leuven met zijn Life Mastery programma.

Bart Indesteege is van achtergrond kinesitherapeut en bedrijfsergonoom. Hij werkte als onderzoeker voor het Nationaal Onderzoeksinstituut voor Arbeidsomstandigheden waar hij specialiseerde in psychosociale arbeidsbelasting en stress. Hij begeleidde diverse ondernemingen bij het uitwerken van hun welzijnsbeleid.

In 2004 richtte hij Katalpa op, een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en bedrijfscultuurtransformatie. Naast organisatieontwikkeling integreerde hij een passie voor levenscoaching zowel voor leidinggevenden als particulieren. Uit dit alles ontstond in 2014 de Life Mastery training, een integrale levenstraining gericht op structurele transformatie van het individuele en collectieve bewustzijn naar Meesterschap.

In 2019 kocht hij samen met zijn partner Janneke een prachtige vierkantshoeve te Fernelmont (prov. Namen) die ze samen renoveerden en omtoverden tot het Katalpa Life Center. Het centrum is een thuisbasis voor ieder die vanuit Zelfliefde en Meesterschap in het leven wil staan en zo een bijdrage verlangt te leveren aan het collectief. Het ervaren van Diepe Vrede, Innerlijk Luisteren en Co-creatie zijn de drie basispijlers van het Katalpa Life Center, samen vormen ze de basis voor Essential Living, oftewel Leven vanuit je Essentie.

Bart & Janneke geloven dat maatschappelijke transformatie zal ontstaan wanneer individuele mensen de eigen sleutels hiertoe gaan ontdekken in zichzelf. Co-creatie zal een belangrijke pijler voor onze gezamenlijke toekomst worden en we willen via het Katalpa Life Network een platform creëren waarbinnen dit mogelijk wordt.

Meer info via www.katalpalifecenter.be en www.katalpa.be

Naar aanloop van deze dag hadden we een gesprek met Bart. Hieronder kan je zowel een samenvatting van dit gesprek in een 3-tal minuten zien (bovenste video) als het integrale gesprek van 32 minuten (onderste video)) .


		Masterclass 'Co-creëren met je Goddelijke bewustzijn' image

		Masterclass 'Co-creëren met je Goddelijke bewustzijn' image
Share with friends

Date and time

Location

Katalpa Life Centre

Rue des Ardennes 16

5380 Fernelmont

Belgium

View Map

Refund policy

No Refunds

{ _('Organizer Image')}

Organizer Coach Café Leuven - Anne-Marie Walgering - de Walle & Peter Plusquin

Organizer of Masterclass 'Co-creëren met je Goddelijke bewustzijn'

Coach Café Leuven is an open platform for everyone (coaches, trainers, personal development 'addicts', HRM, managers..) interested in personal growth, coaching, team & organizational and/or spiritual development. We offer a broad spectrum of workshops and talks to inspire you. 

The ideal meeting place to get to know like-minded people.

The Coach Café Leuven is an initiative of Anne-Marie Walgering - de Walle and Peter Plusquin. 

Save This Event

Event Saved