6,26 € – 13,56 €

Mark Hummel (USA) & Stackhouse (NL) - Missy Sippy Club Concert

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Grammy genomineerde en Blues award winnende harmonica meester met top band

Mark Hummel - actief sinds begin jaren ’70 - heeft een palmares om u tegen te zeggen. Doorheen zijn rijk gevulde carrière speelde hij met ronkende namen als Snooky Pryor,Lowell Fulson, Eddie Taylor, Brownie McGhee,Jimmy Rogers, Charlie Musselwhite, Billy Boy Arnolden de onlangs overleden Lazy Lester. Zijn tribute album ‘Remembering Little Walter’werd bekroont met 2 Blues Awards én een Grammy nominatie. Dat Stackhouse(NL) deze harmonica meester kon strikken voor een Europese tournée spreekt boekdelen en is wel degelijk een indicatie voor de zeer hoge kwaliteit van deze Nederlandse band die het volledige spectrum van traditionele blues bestrijkt met respect voor en kennis van de geschiedenis.

⌘⌘⌘

Eens per maand op dinsdag zakt een internationale topartiesten af naar Gent om er op ons podium een uniek concert te spelen. Het café wordt ingericht als een echte Music Club met 100 zitplaatsen. Iedereen kan dus volop genieten in de beste omstandigheden.

⌘Tickets⌘
Koop je ticket aan de toog of via www.missy-sippy.be
Een ticket kost 12 euro in voorverkoop (15 euro de avond zelf) en jongeren (-26) genieten een korting van -50% (op vertoon van ID).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen