64 €

Mama & fit!(30/11-7/12-14/12-21/12)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Praktijk Geboren in Gent

Jan van Aelbroecklaan 30

9050 Gentbrugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Mama & fit! (30/11-7/12-14/12-21/12)

Over dit evenement

➡️ Waarom deze sportreeks?

Na je bevalling is je lichaam veranderd, je spieren en gewrichten zijn weker door de zwangerschapshormonen. Bovendien zijn een aantal spieren uitgerekt door de zwangerschap en bevalling. Door je lichaam op een toffe, correcte manier te trainen, zal je goed herstellen. Je zal je snel fitter en sterker voelen en minder fysieke klachten ervaren. Door je spieren sterker te maken, voorkom je blijvende klachten zoals ongewenst urineverlies, rug- en/of bekkenpijn.

Deze sportreeks is de ideale voorbereiding voor je elke andere sportactiviteit aanvat. Wanneer je na je bevalling (terug) gaat sporten is het erg belangrijk dat eerst je lichaamshouding en een aantal “basisspieren” sterk genoeg zijn, zo voorkom je blessures en overbelasting.

De lessen duren 1 uur en zijn volledig in de buitenlucht. De lessen gaan altijd door, ook bij regen of koude. We zorgen ervoor dat jullie niet doorweekt zijn of koud krijgen.

➡️ Info COVID 19

De veiligheidsraad besliste dat we weer buiten mogen sporten in groep in aanwezigheid van een coach vanaf 18/5/20. Tijdens de lessen kunnen we zeker 2m afstand van elkaar houden. Mochten de COVID maatregelen terug strenger worden, waardoor het sporten niet meer buiten in groep kan doorgaan, dan gaan de lessen op hetzelfde tijdstip live en online door.

Mocht je tijdens de lessenreeks ziektesymptomen hebben of indien je in contact bent geweest met COVID 19, dan vragen we om NIET naar de les te komen.

➡️ Voor wie?

Je kan deelnemen vanaf 5 weken na de bevalling. Na een keizersnede vanaf 10-12 weken. Sportief of totaal niet sportief, iedereen is welkom! Alle deelneemsters zullen sportief worden uitgedaagd 😉 We sporten op een medisch onderbouwde manier, volgen ons eigen tempo en elke oefening is geschikt voor vrouwen die recent mama geworden zijn.

De lessen zijn steeds in kleine groepjes.

➡️ Door wie?

De lessen worden gegeven door Lies Puttemans, vroedvrouw-lactatiekundige IBCLC bij Geboren in Gent. Door haar medische achtergrond als vroedvrouw, de gespecialiseerde trainersopleiding die ze volgde en haar passie voor sport, kan ze jou professioneel begeleiden tijdens deze lessenreeks.

➡️ Wanneer?

4 lessen op 30/11-7/12-14/12-21/12 , start telkens om 20u00

➡️ Waar?

We starten in de Jan Van Aelbroecklaan 30, Gentbrugge en sporten steeds buiten in de Gentbrugse Meersen.

➡️ Wat breng je mee?

Trek je sportschoenen en sportieve kledij aan. Breng indien nodig een warme trui, (warme) waterdichte jas en een flesje water mee. In de winter kan je handschoenen en een muts aandoen. In de zomer kan het handig zijn om op voorhand wat muggenmelk aan te brengen.

➡️ Meer info?

lies@geborenenfit.gent

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Praktijk Geboren in Gent

Jan van Aelbroecklaan 30

9050 Gentbrugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen