Gratis

Leap/Detach (album release)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Bos

5-7 Ankerrui

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
40 jaar Radio Centraal! De Koninklijke Academie besloot deze avond als verjaardagscadeau aan Radio Centraal te schenken.

Over dit evenement

Het trio LEAP/DETACH presenteert hun debuutalbum, dat ontstond in het kader van een 2-jarig onderzoek aan het Conservatorium van Antwerpen. Ze breiden hun akoestisch pallet uit met ad hoc gemanipuleerde klanken, wat aanleiding geeft tot uiterst verschillende facetten van muziek en geluid. Verwacht je aan elastische klanken die hoofdzakelijk geïmproviseerd zijn vanuit een minimalistische insteek, waarin live processing en sampling vaste gegevens zijn. Het academisch ensemble bestaat uit VITJA PAUWELS (gitaren en live processing), HENDRIK LASURE (piano en live processing) en CASPER VAN DE VELDE (drums, objecten en live sampling).

https://leapdetach.home.blog/

"De decennialange samenwerkingen tussen dè Academie en Radio Centraal werpt op deze dinsdagavond weer heel wat creatieve vruchten af. De Koninklijke Academie besloot deze avond als verjaardagscadeau aan Radio Centraal te schenken, dikke merci daarvoor!"

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Bos

5-7 Ankerrui

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen