K.I.J.K@!. CLUB BRUGGE v GENK LIVE OP TV 24 July 2022

Venster Acties en details

11,68 €

Datum en tijd

Locatie

Club Brugge Ticketing

72 Olympialaan

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

K.I.J.K@!. CLUB BRUGGE v GENK LIVE OP TV 24 July 2022

Over dit evenement

K.I.J.K@!. CLUB BRUGGE v GENK LIVE OP TV 24 July 2022

Het bestuur van Anderlecht besliste dat het tijd was om door te gaan zonder Vincent Kompany. Een vreemde beslissing, aangezien er duidelijk progressie merkbaar was bij Anderlecht en de fans stonden helemaal achter het team. RSCA ging de afgelopen jaarlijks vooruit en daarom was het moment van de 'scheiding' vreemd. Zeker aangezien er ook nog eens voor Mazzu werd gekozen. Een zeer goede trainer, maar wel iemand met een heel andere voetbalvisie.

DRUK

Anderlecht riep zich via Mazzu zelf uit tot titelkandidaat, al lijkt momenteel geen enkele analist de Brusselaars als titelploeg te aanzien. Hoefkens sprak zich bij De Zondag uit over de wissel Mazzu-Kompany. "Of Anderlecht Mazzu weer meer een concurrent is voor de titel? Dat weet je niet, onder Kompany hadden ze misschien ook stappen voorwaarts gezet. Het enige wat ik meeneem is de uitgesproken ambitie van Mazzu met Anderlecht: kampioen worden."

Bij de fans van Anderlecht kijken ze heel erg uit naar de start van het seizoen. Als die goed is, zullen de fans vol achter de ploeg staan. Als de komende weken het voetbal en de resultaten tegenvallen, zal de naam van Kompany heel snel weerklinken in het Lotto Park. Mazzu zal krediet hebben bij de fans, hij wordt heel erg geapprecieerd, maar het bestuur zal wel in het vizier komen. De druk is dus zeer hoog.

gfdgfdgdfgfdg

Delen met vrienden