0 € – 6,44 €

Kids: Schat van Vlieg speurtocht

Beschrijving van het evenement
Schat van Vlieg speurtocht...hoor jij wat ik hoor?

Over dit evenement

Er was eens…een dappere ridder die op queeste ging in het kasteel van Alden Biesen.

Een queeste? Ja, dit is een avontuurlijke zoektocht.

De ridder was charmant, vriendelijk, vrolijk en had een fantastisch mooi groot paard. Samen gingen ze op zoek naar de schat van Vlieg. Misschien moesten ze het wel opnemen tegen een draak, door een bos van doornen stappen of muziek toveren of luisteren naar de stilte. Want de zoektocht draait rond geluid: ‘hoor jij wat ik hoor?’.

Helaas is de tocht moeilijker dan gedacht. Hierdoor heeft de ridder de hulp nodig van een moedige jonge vrouw of jongeman. Ben jij zo iemand? Kan jij de ridder helpen? Op je zoektocht moet je leuke opdrachten uitvoeren waarbij verschillende sprookjesfiguren je leiden naar de schatkist! Achteraf wacht je nog een leuke verrassing!

Om uw bezoek veilig te laten verlopen, vragen wij om tickets te kopen met een specifieke aankomsttijd, dit om het aantal bezoekers zo veel mogelijk te spreiden. Tickets zijn enkel online te koop.

Volwassenen (+12 jaar): 5 euro + onkosten | Kinderen (-12 jaar): gratis

Aanmelden dient te gebeuren bij de Grimm tentoonstellingsbalie in het kasteel. Schat van Vlieg speelt zich voornamelijk buiten af. Voorzie dus gepaste kledij. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Kom de Schat van Vlieg ontdekken van 1 juli tot 30 augustus (dinsdag tot zondag) voor kinderen van 4-12 jaar. Let op: tickets kunnen niet omgeruild worden, zijn niet terugbetaalbaar of op een andere datum te gebruiken.

Ps. met je ticket kan je nadien gratis de tentoonstelling van Grimm bezoeken.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen