Gratis

Keynote | Accountants, de superhelden van de toekomst

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Accountants: de superhelden van de toekomst. Ondernemers en dus ook accountants kunnen superverspreiders zijn van een Zoonotic.

Over dit evenement

Carole Lamarque, CEO en Founding Partner bij DUVAL UNION Innovative Marketing, bouwde de voorbije decennia een stevige knowhow op aan innovatieve marketingkennis en kwam tot de succesformule om exponentieel te groeien met je bedrijf of boodschap.

Rudi Cleymans, oprichter en eigenaar van Syneton & AAAwesome , heeft als missie om alle accountants in staat te stellen meer te bereiken door middel van automatisering, digitalisering, enzovoort. En om hen daarbij klaar te stomen voor het digitale tijdperk, het "nieuwe normale AC - Na Corona".

Volgens Rudi Cleymans is het inzetten op moderne marketingtechnieken veel te lang aan de kant geschoven geweest. In "Accountants: superhelden van morgen", het nieuwste boek van Rudi Cleymans dat binnenkort verschijnt, besteedt hij ook hier ruime aandacht aan.

Naamsbekendheid creëren en ervoor zorgen dat klanten naar jou komen in plaats dat je ze zelf moet gaan opzoeken, op een manier die snel kan leiden tot mond-tot-mond reclame, is te vergelijken met het verspreiden van een virus.

In haar 3e boek, Zoonotic geeft Carole Lamrque jou de succesformule voor een extreem succesvolle virale businessstrategie. De wetenschap beschouwt een #zoonotic virus als een combinatie van 2 succesformules, samengevoegd tot 1 nieuwe uitkomst. Een uitkomst die zo vernieuwend is, dat ze de wereld overneemt. Eerst leeft het virus onder de radar, maar dan, sneller en voor je het weet, gaat het de wereld rond in een exponentieel tempo.

Wat kunnen accountants daarvan leren om hun diensten steviger op de kaart te zetten? Ondernemers en dus ook accountants kunnen superverspreiders zijn.

Rudi Cleymans & Carole Lamarque bundelen hun visies tijdens de keynote: Accountants, de superhelden van de toekomst. Schrijf je alvast in!

#Zoonotic #accountants #weloveacountants #innovativemarketing #unfairadvantage

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Carole Lamarque - DUVAL UNION Innovative Marketing

Organisator van Keynote | Accountants, de superhelden van de toekomst

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen