30 €

Ken je talenten en bevrijd je van belemmerende gedachten. Zo kom je dichter...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DOX Lier

501 Antwerpsesteenweg

2500 Lier

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Er gebeuren hele mooie dingen wanneer je leeft vanuit jouw talenten.

Talenten zitten in je genen. Ze zijn van nature aanwezig. Je gebruikt ze graag en als je ze inzet, lopen de dingen haast vanzelf. Activiteiten waarbij jouw talenten aangesproken worden, geven energie. Je batterijen laden op.

Hoe zou jouw leven eruitzien, mocht je vooral vanuit jouw talent kunnen leven en werken? Dat veronderstelt een degelijke zelfkennis. En eens je weet waar jij je energie uithaalt, de moed hebben om er iets mee te doen.

Soms moet je jezelf eerst bevrijden van belemmerende gedachten om voluit te gaan voor wat jij wil.

Als je jezelf bevrijdt, laat je je niet langer tegenhouden door de innerlijke stem die beweert dat je het niet kan. Want die stem liegt. Je wil wel weg van jouw huidige werk, maar altijd opnieuw laat die stem jou twijfelen. Of het wel slim is om zekerheid op te geven: er moet immers brood op de plank komen. De stem maakt dat je niet in gesprek gaat met je huidige werkgever over hoe jij de dingen ziet, uit angst voor een conflict. Of je durft niet te solliciteren uit angst voor afwijzing.

En dus blijf je doorgaan in een situatie die helemaal niet bij jou past. Je gaat steeds meer piekeren. En je blijft over je grenzen gaan. Tot de stress je dwingt te stoppen. Tijd om over jezelf te reflecteren.


Wat mag je verwachten op deze Inspiratiesessie?

- We gaan graven in onszelf: wat willen we echt? Wie zijn we echt? En wat van onszelf zijn we de afgelopen jaren kwijtgeraakt?

- Je krijgt inzicht in jouw talenten en hoe je die sterker kan inzetten.

- We vertellen meer over perfectionisme en bevestigingsdrang als stoorzender en hoe je dit kan ombuigen naar iets wat wél werkt.

We kiezen voor een actieve avond: je krijgt info en je past deze inzichten meteen toe op jezelf.

Spreker van deze avond is Rita Raets

Als stichter en bezieler van ‘I my job’ heeft Rita een missie: ze wil meer geluk creëren op de werkplek. Dat is haar bijdrage aan meer geluk in de wereld. Ze gebruikt hierbij methodieken die écht werken.

We verwelkomen je graag bij een hapje en een drankje en dat in een mooi en aangenaam kader bij DOX te Lier. Schrijf je in en we beloven: je gaat met nieuwe energie naar huis.


Welkom

19u ontvangst met een drankje
19.30u interactieve lezing
21u -22u napraten bij een hapje en een drankje

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DOX Lier

501 Antwerpsesteenweg

2500 Lier

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen