Free

Kan HR Tech bijdragen tot het creëren van een authentiek employer brand?

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
Inspiratiesessie voor HR -en Marketing Managers waarin de meerwaarde van HR Tech in een employer brand strategie centraal staat.

About this event

  • Kan HR tech een meerwaarde betekenen bij het definiëren van jouw employer brand?
  • Hoe integreer je HR Tech in jouw organisatie als je op zoek bent naar een authentieke EVP (employer value proposition)?
  • Hoe creëer je via HR Tech employee personas die bijdragen tot concrete employer marketing acties?
  • Maar nog belangrijker: hoe trek je het juiste talent van morgen aan en zet je in op het geluk van je eigen medewerkers, op basis van concrete en eerlijke data?

Wat komt er aan bod?

Wil je van binnenuit het imago van je organisatie versterken?

Dan heb je meer nodig dan enkel een mooie huisstijl of catchy baseline. Pas als je bedrijfscultuur, imago en wat je werknemers vertellen over je bedrijf op één lijn zitten, kun je je onderscheiden van de concurrentie.

Maar hoe maak je van jouw organisatie een sterk merk?

Tijdens deze inspiratiesessie vertellen wij je graag over hoe je vandaag een goed onderbouwde employer branding strategie creëert door in te zetten op zowel de samenwerking met mensen alsook de kracht van data.

Mensen zijn vandaag op zoek naar dat tikkeltje meer.

De ultieme employee experience en cultural fit waarbij zowel professionele als persoonlijke waarden en normen matchen met een organisatie is cruciaal. Centraal staat een authentiek en geloofwaardig verhaal maar wat is dat precies? Wat zijn de waarden die er heersen in jouw bedrijf en welke cultuur is er aanwezig?

Kennisdeling

De inhoud zal toegelicht worden aan de hand van twee sterke cases en welke strategische keuzes daaruit zijn gekomen.

Deze inzichten zijn uitermate nuttig voor employer branding specialisten met een focus op talent management, rekrutering en talent acquisition. De bedoeling is om de aanwezigen te inspireren met relevante inzichten, innovatieve best practices en praktische next steps voor een effectiever rekruteringsbeleid.

Wie zijn we?

Jana is sinds 2006 actief aan de slag als employer branding strateeg in de wondere wereld van HR. Ze blikt terug op een rijk gevuld parcours van recruiter en mediaconsultant tot strateeg en digital product manager. Vandaag bundelt ze al deze kennis en gelooft ze steevast in een samenspel tussen HR en marketing en de kracht van cultural fit.

Jana gelooft sterk in progressief HR-denken omdat de arbeidsmarkt vandaag enorm fluctueert, maar ook omdat we geconfronteerd worden met nieuwe manieren van samenwerken: freelancers, meer thuiswerk, veranderende noden bij werknemers… en enorm veel data.

HR is meer dan het aanwerven van talent. Alle facetten van candidate en employee journey tot exit journey verdienen je aandacht. HR draait voor haar om het vinden van die sweet spot van jouw organisatie en actie op basis van cijfers, data en statistieken. Kortom: emotie en ratio zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en laat dat net hetgeen zijn waar zowel traicie als Jana van overtuigd zijn!

traicie  is een HR tech bedrijf. Haar missie is de meest objectieve en inclusieve pre-screening tool te zijn die mensen wereldwijd helpt een job te vinden waarin ze dagdagelijks hun natuurlijke kwaliteiten kunnen inzetten.

Praktische info

Wanneer? Donderdag 16 september 2021

Hoe laat?  16u - 17u30

Waar?  Remote via Zoom

Meer informatie?  info@traicie.com

We kijken uit naar uw aanwezigheid!

Share with friends

Date and time

Location

Online event

Organizer traicie

Organizer of Kan HR Tech bijdragen tot het creëren van een authentiek employer brand?

Save This Event

Event Saved