6,26 € – 13,56 €

Junior Watson feat. Mich Kashmar (USA) – Missy Sippy Club Concert

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hard-swinging blues feest met de top van de hedendaagse West Coast scene

Junior Watson bereikte een echte cult status als ‘Jump-Blues guitar killer’. Hij staat meer dan 30 jaar op de planken, speelde met de aller grootsten en was tien jaar lang gitarist bij het legendarische Canned Heat. Junior’s gitaarspel wordt gekenmerkt door een eigenzinnig mengeling van traditie en originaliteit, verassende wendingen en humoristische noten. Voor deze tournée slaat Junior de handen in elkaar met harmonicaspeler Mich Kashmar. Mich is een van de toonaangevende namen in de West Coast scene en bouwt verder op de legacy van spelers als George ‘harmonica’ Smith en Kim Wilson. Dit word een ‘hard-swinging blues party‘ met de top van de hedendaagse West Coast scene.

⌘⌘⌘

Eens per maand op dinsdag zakt een internationale topartiesten af naar Gent om er op ons podium een uniek concert te spelen. Het café wordt ingericht als een echte Music Club met 100 zitplaatsen. Iedereen kan dus volop genieten in de beste omstandigheden.

Tickets
Koop je ticket aan de toog of via www.missy-sippy.be
Een ticket kost 12 euro in voorverkoop (15 euro de avond zelf) en jongeren (-26) genieten een korting van -50% (op vertoon van ID).


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club

16 Klein Turkije

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen