40,14 € – 157,41 €

Jones Live: Imagine No Lennon

Venster Acties en details

Vanaf 40,14 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jones Zomerbar

Turnhoutsebaan

439

2970 Schilde

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Imagine No Lennon Live @ Jones Zomerbar

Over dit evenement

IMAGINE NO LENNONmet o.a. Jean Bosco Safari & Ben Crabbé

Al bijna 40 jaar is John Lennon in Rock-n-Roll Heaven. Niemand evenaarde ooit zijn talent om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Geen enkele popster zaaide ooit zoveel onrust, tot in het Witte Huis toe. Zijn ultieme daad zit in Imagine: just a brotherhood of men. Ga gewoon voor een wereldgemeenschap vol mensen, met nothing to kill or die for. Dus geen bezit, geen politiek,… and no religion too. Hoe actueel kan iets klinken?...

Reden genoeg voor een herdenking, een viering opgebouwd rond ‘Give Peace a Chance’, ‘All You Need is Love’, ‘Revolution’, ‘Power to the People’ en al de andere hits die uit pen en gitaar van ‘Working Class Hero’ Lennon vloeiden zowel in de beatlejaren als gedurende zijn solocarrière.

In de carrière van Jean Bosco Safari vormen the Beatles een rode draad en een voorbeeld. Ben Crabbé schitterde jarenlang als prominent lid van Beatles-coverband The Appels. Ze vonden elkaar in hun liefde voor de onvergetelijke muziek van Lennon en co. Uit deze gemeentschappelijke passie vloeide als vanzelfsprekend deze tribute show voort.

Bubbelticket (4 personen) = € 150 (excl. ticketkosten)


		Afbeelding van Jones Live: Imagine No Lennon
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jones Zomerbar

Turnhoutsebaan

439

2970 Schilde

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Jones Zomerbar

Organisator van Jones Live: Imagine No Lennon

J’aime,j’aime,j’aime la vie… J’aime, j’aime l’été,…Hou je net als wij van deze heerlijke woorden?

Natuurlijk!

We luiden de komende tijd in bij Jones foodbar met vreugde en jolijt om al het moois wat je van een lange hete zomer mag verwachten. Verkoelende dranken, zomerse cocktails, swingende vibes, vriendschappen. Zaken die je kan ontdekken en koesteren,bij een stralende zon of wie weet, onder een heldere sterrenhemel. We just love it!

Onze Jones zomerbar wordt het toneel waar je al deze elementen terug vindt in een sfeer ‘à la Provence’ met zijn okergele tonen, lavendel, Zuiderse planten, joie de vivre… Dit decor brengt je helemaal in de stemming om de climax te verhogen waar jij, je vrienden en familie deel van uitmaken. Op naar de overwinning met de rode duivels ‘on big screen’!

En tussendoor? Just relaxing met een open air cinema of meedeinen op de meeslepende tonen van enkele Belgische artiesten. Denk aan een Stan van Samang , Pieter en Tine Embrechts Paul Michiels, Jean Bosco en nog andere muzikale toppertjes. Maar evengoed verwachten we veel van de geselecteerde jonge dj’s die zorgen voor de juiste stemming. Want die zal er zijn, zoveel is zeker.

Hou onze social media zeker in de gaten om er voor te zorgen dat je je ticket tijdig hebt veroverd.

Bij Jones foodbar weet je maar nooit. Misschien toveren we nog wel eens een leuke verrassing uit onze hoge circushoed. Want creatieve ideeën, liefde voor onze gasten, hospitallity, food & friends…

We just love it!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen