55 €

Introductie GRANEN in de keuken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

GRAAN

provinciestraat 60

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Introductie GRANEN in de keuken

Over dit evenement

Volwaardige granen zijn de basis van veel van onze maaltijden. Hoe beter we dus leren koken met granen, hoe speelser en gevarieerder ook onze maaltijden worden. De workshop begint met een uitleg (met demonstratie) over de basisbereiding van granen en een tasting van de belangrijkste granen, gevolgd door een workshop waarin de deelnemers in groepjes aan de slag gaan om burgers, kroketjes, slaatjes, soepen en meer te maken met deze granen. We sluiten de workshop af met een gezellige biologische maaltijd waarbij je alle gerechten van de verschillende groepjes kan proeven.

Over de lesgeefster Annelies Van den Bleeken:

Annelies Van den Bleeken houdt van jonge scheutjes, stevige knollen, zomers zoet en al wat het veld in elk seizoen te bieden heeft. Geïnspireerd door de seizoenen kookt Annelies kleurrijke, smaakvolle, vullende volwaardig plantaardige maaltijden recht van ‘t veld. Ze leerde de basis van het “farm to table”-koken in Natural Gourmet Institute in New York en verfijnde haar kookstijl door haar samenwerkingen met andere lokale koks en boeren en als chef in Local Store in Antwerpen. Annelies deelt haar kookplezier met jong en oud op kookworkshops, demo’s, tijdens deelkeukens of als chef tijdens diners.

Drank zoals koffie, thee, water is onbeperkt beschikbaar. Andere dranken kan je aan de bar bestellen.

Kan je door omstandigheden niet aanwezig zijn tijdens de workshop? Wisselen van datum of inschrijvingsgeld terug storten kunnen we niet doen maar je mag uiteraard wel iemand in uw plaats sturen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

GRAAN

provinciestraat 60

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen