Free

Inside the Company: Bruzz

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Pl. Eugène Flagey 18

18 Place Eugène Flagey

1050 Ixelles

Belgium

View Map

Event description
We laten je op een interactieve manier kennismaken met de BRUZZ-redactie: enthousiaste journalisten, eindredacteurs en productiemedewerkers.

About this event

BRUZZ: dat is een nieuwswebsite, een radiozender, een wekelijks stadsmagazine, televisie én de optelsom van onze sociale mediakanalen. Maar vooral: een enthousiaste ploeg van journalisten, eindredacteurs en productiemedewerkers die met een liefdevolle maar kritische blik naar Brussel kijken. BRUZZ is ook een omgeving waar er ruimte is voort talentontwikkeling en waar menig audiovisueel talent zich kan ontplooien. De redactie is transversaal en zoekt permanent naar verschillende profielen, in verschillende vakdomeinen.

Op 31 maart 2022 krijg je een unieke blik achter de schermen en word je rondgeleid door verschillende vakmensen die hun beroep zullen uitlichten, alsook de transversale workflow die gehanteerd wordt binnen een 360*-content redactie!

  • Rondleiding op de redactie met bezoek aan radiostudio en tv-studio
  • Kennismaking 1 in kleine groepen met: (te kiezen uit videoreporter, social media, presentator, producer en technieker)
  • Kennismaking 2 in kleine groepen met: (te kiezen uit videoreporter, social media, presentator, producer en technieker)
  • Uitlichten van stagewerking, mogelijke tewerkstelling via Actiris, .. ...
  • Drankje en moment om te netwerken/vragen te stellen

Voor wie

Deze workshop is voor werkzoekenden die kennis willen maken met de werking van een 360*stadszender, hun netwerk willen uitbreiden alsook mogelijke job opportuniteiten wensen te ontdekken binnen een transversale nieuwsomgeving.

Er zijn slechts 16 plaatsen beschikbaar, voorrang wordt gegeven aan deelnemers van het mediartist-programma.

Share with friends

Date and time

Location

Pl. Eugène Flagey 18

18 Place Eugène Flagey

1050 Ixelles

Belgium

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organiser mediarte

Organiser of Inside the Company: Bruzz

mediarte is het Sociaal Fonds van de audiovisuele sector en de filmproductie in België en omvat alle private radio-zenders, tv-stations, productiehuizen, facilitaire bedrijven en digital agencies (Paritair Comité 227 en 303.01).

Save This Event

Event Saved