Gratis

Infosessie Douanier - startbaanovereenkomst (Roeselare)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

FOD Financiën - Roeselare

Rondekomstraat 24 - 30

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Jonger dan 26 en op zoek naar een nieuw avontuur? Al eens gedacht aan een job als Douanier?

De FOD Financiën werft 82 Douaniers (startbaanovereenkomsten)1 voor versterking van onze teams in de regio's Antwerpen, Gent, Zeebrugge, Roeselare, Leuven, Vilvoorde, Zaventem, Hasselt, Turnhout en Mechelen.

Binnen deze teams kunnen er 80 douaniers aan de slag met bachelor diploma (Niveau B) en 2 met een getuigschrift van het hoger secundair onderwijs (Niveau C).

Wil je meer weten over deze interessante en uitdagende jobs? Neem dan zeker deel aan één van onze infosessies. Zo krijg je een duidelijk beeld van je toekomstige werkplek en maak je kennis met je toekomstige collega's! We voorzien na de infosessie ruim de tijd voor vragen. Is er een wederzijdse match? Dan maak je die avond nog kans op een afspraak voor je interview. Schrijf je snel in als eerste stap naar die job als Douanier en volg je professionele avontuur!

Roeselare 01.03.2019, van 18.00 u tot 21.00 u
Rondekomstraat 24-30, 8800 Roeselare

Geen tijd om de infosessie bij te wonen? Of onmiddellijk overtuigd van dit nieuwe professionele avontuur? Solliciteren doe je via Jobfin.be

· Bachelor Douane (meerdere locaties)

· Hoger secundair onderwijs (Vilvoorde)

· Hoger secundair onderwijs (Brussel)

1 Wat is een startbaanovereenkomst?
Een startbaanovereenkomst, ook wel Rosettacontract genoemd, is een contract van bepaalde duur dat aan jongeren van minder dan 26 jaar de mogelijkheid biedt om professionele ervaring op te doen. Je contract loopt tot het semester waarin je 26 jaar wordt.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

FOD Financiën - Roeselare

Rondekomstraat 24 - 30

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen