Gratis

Infosessie co-creatietrajecten APBC

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Den Bell

Francis Wellensplein 1

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In het voorjaar van 2018 organiseert ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. samen met Stad Turnhout, Strategische Projectenorganisatie Kempen vzw (SPK) & Stad Mechelen een reeks co-creatietrajecten om KMO’s te matchen met creatieve ondernemers.

Voor deze specifieke trajecten brengen wij senior experts met relevante ervaring in contact met zaakvoerders van KMO. Via workshops begeleidt de creatieve expert de KMO naar een concreet innovatieplan. Deze experten zijn het neusje van de zalm op vlak van productontwikkeling, service design en digitale vernieuwing.

De co-creatietrajecten van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. kaderen binnen een Europees subsidieproject (EFRO). Hierdoor betaalt de KMO uitsluitend de consultancy van de expert gedurende het traject, zijnde €2.000 + btw. De volledige omkadering en facilitatie van het traject wordt vanuit het subsidieproject aangeboden.


Als creatieve ondernemer geïnteresseerd om deel te nemen aan de co-creatietrajecten van APBC in Antwerpen, Mechelen en Turnhout? Kom alles te weten tijdens deze infosessie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Den Bell

Francis Wellensplein 1

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen