Gratis

Infomoment - Reisbegeleider worden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

EcoHuis Antwerpen

139 Turnhoutsebaan

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Lijkt het je fantastisch om een kleine groep te begeleiden tijdens een avontuurlijke reis? Wil jij je passie voor reizen delen?

Over dit evenement

Lijkt het je fantastisch om een kleine groep te begeleiden tijdens een avontuurlijke reis? Wil jij je passie voor reizen delen en samen met een bende nieuwe mensen op ontdekking gaan? Dan helpt de opleiding reisbegeleider je (letterlijk) op pad! Tijdens het infomoment krijg je een duidelijk zicht op wat wij van een Karavaan-reisbegeleider verwachten en wat de opleiding inhoudt.

Een blik op onze opleiding?

>> Nu al meer weten over de opleiding?

Karavaan & Joker

Karavaan begeleidt de avontuurlijke en duurzame groepsreizen van Joker. Tijdens het infomoment nemen we eerst de tijd om onze werking uit de doeken te doen en daarna kan je in kleinere groepen al je vragen stellen aan een aantal ervaren Karavaan-begeleiders. Een infomoment duurt ongeveer twee uur.

Aansluitend een voorstelling van Iris Deckers

Deze straffe madam werd uitgenodigd op een trouw in Costa Rica. Ze was nog nooit in Centraal-Amerika geweest. Ideaal dus! Enkele dagen voor ze vertrok kocht ze een fiets op 2dehands.be en ze fietste van Mexico naar Costa Rica.

Why Stop? Anderhalf jaar fietsen later kwam ze aan in Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld! Een straf reisverhaal met nog straffere foto's! Kwestie van je al in reisstemming te krijgen.

Joker: duurzame en actieve groepsreizen

Toelatingsvoorwaarden voor de opleiding

Om onze opleiding te volgen voldoe je aan de voorwaarden die op onze website staan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

EcoHuis Antwerpen

139 Turnhoutsebaan

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen