Gratis

Infomoment - Reisbegeleider worden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lamot Congres- en Erfgoedcentrum

Haverwerf

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Lijkt het je fantastisch om een kleine groep te begeleiden tijdens een avontuurlijke reis? Wil jij je passie voor reizen delen?

Over dit evenement

Lijkt het je fantastisch om een kleine groep te begeleiden tijdens een avontuurlijke reis? Wil jij je passie voor reizen delen en samen met een bende nieuwe mensen op ontdekking gaan? Dan helpt de opleiding reisbegeleider je (letterlijk) op pad! Tijdens het infomoment krijg je een duidelijk zicht op wat wij van een Karavaan-reisbegeleider verwachten en wat de opleiding inhoudt.

Een blik op onze opleiding?

>> Nu al meer weten over de opleiding?

Karavaan & Joker

Karavaan begeleidt de avontuurlijke en duurzame groepsreizen van Joker. Tijdens het infomoment nemen we eerst de tijd om onze werking uit de doeken te doen en daarna kan je in kleinere groepen al je vragen stellen aan een aantal ervaren Karavaan-begeleiders. Een infomoment duurt ongeveer twee uur.

Bezoek ons op de Landencocktail

Het infomoment vindt plaats op de Landencocktail, onze gezamenlijke beurs over avontuurlijke en duurzame groepsreizen. Je kan na het infomoment dus ineens andere reisbegeleiders leren kennen, je kan reisvoorstellingen bijwonen of meer info over de groepsreizen krijgen aan de vele infotafels.

>> Je vindt hier alle informatie

Joker: duurzame en actieve groepsreizen

Toelatingsvoorwaarden voor de opleiding

Een toelatingsvoorwaarde voor de opleiding van Karavaan is de leeftijd: 23 tot 40 jaar.*

*Karavaan is een landelijk georganiseerde jeugdvereniging erkend door de Vlaamse overheid. Onze vereniging valt onder de categorie Jeugdwerk. Daarom moeten wij een maximumleeftijd hanteren. Deze maximumgrens geldt enkel om te starten met onze opleiding, niet om reizen te begeleiden. De minimumleeftijd is er om enige ervaring en maturiteit te garanderen op een Joker-groepsreis.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lamot Congres- en Erfgoedcentrum

Haverwerf

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen