Infoavond metaalprinten

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Aqtor!

15 Herman Teirlinckstraat

9041 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wat zijn de mogelijkheden en de hinderpalen van printen in metaal? Kom het te weten op onze infoavond op dinsdag 15 oktober in Oostakker.

Over dit evenement

3D printen in metaal kent een evolutie. Daar waar het vroeger vooral de technologie bij uitstek was voor functionele prototypes, worden tegenwoordig heel wat functionele componenten geprint en wordt de technologie beschouwd als volwaardige productietechnologie. Aan de slag met metaalprinten? Is de technologie iets voor jouw bedrijf? Wat zijn de mogelijkheden en de hinderpalen van printen in metaal? Kom het te weten op onze infoavond op dinsdag 15 oktober bij Aqtor! in Oostakker.

Op één avond tijd krijgt u een overzicht van de mogelijkheden met en uitdagingen van Additive Manufacturing in metaal. Het doel van deze avond is bedrijven informeren over het aanbod, de mogelijkheden en hinderpalen. De avond start met een algemeen overschouwende en technische toelichting, waarna verschillende concrete bedrijfscases worden gepresenteerd. De zesde editie van deze infoavond wordt georganiseerd in samenwerking met Vlamef/Metaal Info.

PROGRAMMA:

16u00: Ontvangst

16u30: Welkom door Aqtor!

16u50: Introductie en technische toelichting door Flam3D

17u45: Bedrijfscases en praktische voorbeelden door o.a. Linde Gas, Renishaw, Additive Lab, CRM Group en VIVES Hogeschool.

18u45: Maaltijd en netwerking + eventueel rondleiding (eventueel in kleinere groepjes)

Datum en tijd

Locatie

Aqtor!

15 Herman Teirlinckstraat

9041 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen