Ik Ben Meer Dan Mijn Kassaticket Gent

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Startersfabriek

32 Ferdinand Lousbergskaai

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 11 november gaan we samen onze winkelkar vullen met... brieven en tekeningen!

Over dit evenement

Ik ben meer dan mijn kassaticket is een beweging van consumenten die van gezondere en meer duurzame voeding in de supermarkt dagelijkse kost wil maken. Ook al worstelen veel mensen om meer kwalitatieve keuzes te maken, we zijn meer dan het product en de prijs op ons kassaticket. We willen dat het verhaal van ons eten klopt van de producent tot op ons bord.

Je kassaticket zegt wat je koopt. Je kassaticket toont wat je daarvoor betaalt, maar het vertelt daarmee niet alles. Het vertelt niet dat je geeft om de planeet of om goede werkomstandigheden. Het vertelt ook niet dat je een gezonde keuze wil maken en eigenlijk ook niet dat je een eerlijke prijs wil betalen voor iedereen in de keten.

Op 11 november gaan we samen onze winkelkar vullen! Met... brieven en tekeningen!

Wij hebben taart en koffie! Kom gewoon gezellig langs! Om samen met ons de stem van de Gentse Burgers te laten spreken. Stel maandag met ons je ideale winkelkar samen! Schrijf een brief of maak een tekening! Wij verzamelen dit van zoveel mogelijk Gentse burgers en gaan daar dan mee naar de supermarkten van Stad Gent.

Datum en tijd

Locatie

De Startersfabriek

32 Ferdinand Lousbergskaai

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen